Accident la Măgoaja. Șase victime, două persoane la spital

Updated on iulie 15, 2020 Două persoane au ajuns marți seara la spital în Dej după ce au fost implicate într-un accident rutier produs pe raza localității clujene Măgoaja.

„Din primele informații, un conducător auto în vârstă de 23 de ani, din județul Hunedoara, ar fi pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un auto condus de un bărbat de 47 de ani.

Accident la Măgoaja. Șase victime, două persoane la spital 1 Accident la Măgoaja. Șase victime, două persoane la spital 2

În urma accidentului, a rezultat rănirea celui din urmă și a pasagerei din același autoturism, o femeie în vârstă de 43 de ani, ambii din localitatea Măgoaja.

Testările cu aparatul etilotest au reieșit negative”, a transmis IPJ Cluj.

“O autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate in jurul orei 21.10 ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Măgoaja. Pompierii au găsit două autoturisme avariate la locul accidentului și ocupanții ieșiți din acestea.

Șase persoane au fost consultate de către salvatori, dintre care două au fost transportate la spital fără a prezenta leziuni grave”, a specificat și ISU Cluj.

error: Content is protected !!