Cluj: „Domnule primar si domnilor consilieri locali daca faceti o vizita in municipiul Bistrita o sa constatati lipsa garajelor. Pe cand si in capitala tineretului?”

Updated on februarie 16, 2015 Unii clujeni se arata nemultumiti de faptul ca demolarea garajelor din Cluj inca nu a inceput. Este cazul lui Roman care le-a sugerat celor din Primarie, pe platforma domnuleprimar.ro, sa mearga pana la Bistrita sa vada cum au fost demolate garajele.

„Domnule primar si domnilor consilieri locali daca faceti o vizita in mun Bistrita ,o sa constatati lipsa garajelor .Acolo s-a reusit daca alesii locali au dorit un oras curat.Pe cind in capitala europeana a tineretului …Cluj Napoca..?” spune Roman.

Un alt clujean, Baciu D:

„Domnule Primar Emil Boc, In Iulie 2014 ati dat un interviu in ziarul Stiri de Cluj, unde ati promis ca veti incepe demolarea garajelor, doar ca sunteti inca blocat pana in Noiembrie, de legea retrocedarilor. Luna Noiembrie a venit, au trecut si alegerile, deci, acum, ar cam trebui sa treceti la treaba legat de aceasta problema. Pentru inceput, puteti trimite notificari, sa stie oamenii ca e cazul sa isi elibereze garajele. Apoi, din primavara, se poate trece efectiv la daramarea garajelor. Ce ziceti, se poate?”

error: Content is protected !!