PERCHEZITII in Cluj, vineri dimineata. Zeci de mascati sunt angrenaii in actiune si intorc pe dos locuintele unor infractori

Updated on februarie 6, 2015 Poliţiştii clujeni efectuează, vineri dimineaţă, 10 percheziţii, pe raza municipiului Cluj-Napoca. Oamenii legii vizează mai multe persoane bănuite de furturi din locuinţe, cabane, şi societăţi comerciale.Prejudiciul cauzat este de aceştia circa 30.000 de euro.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, la această oră, peste 50 de poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti şi luptători ai structurii de acţiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj efectuează 10 percheziţii, la persoane fizice şi juridice, pe raza municipiului Cluj-Napoca.

„Acţiunea vizează persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat. Cei suspectaţi ar fi sutras bunuri în valoare de aproximativ 30.000 de euro din mai multe locuinţe, cabane şi sedii sociale din judeţul Cluj. Activitatea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale (D.O.S.)”, se arată în comunicatul remis Vocea Transilvaniei.

Acţiunea este coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj.

error: Content is protected !!