Cluj: CTP introduce in sfarsit un autobuz direct intre Floresti si zona centrala a orasului. Biletele isi modifica pretul

Updated on octombrie 28, 2014 Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca şi Primăria Floreşti au anunţat marţi că de la 10 noiembrie una din liniile de transport în comun care leagă cea mai mare comună din România de Cluj-Napoca va ajunge până la Opera Maghiară.

444

Este astfel prima cursă care conectează Floreştiul de zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, după intrarea Companiei de Transport Public
(CTP) în comun pe această rută.

Începând cu data de 10 noiembrie cursa M26, care pornește de pe strada Eroilor va porni din Zona ANL și va ajunge până la Opera Maghiară, pe relația Calea Florești – Plopilor – Cluj Arena, întoarcerea urmând să fie realizată pe Pavlov – Coșbuc – Calea Mănăștur” a declarat primarul comunei Florești, Horia Șulea. (sursa: voceatransilvaniei.ro)

Totodată, persoanele care vor circula pe ruta Floreşti – Cluj-Napoca nu vor mai plăti 3 lei pentru o călătorie, ci 4 lei pentru un bilet care permite o cursă de Floreşti şi Cluj, dar apoi şi una în interiorul municipiului.

error: Content is protected !!