Frizerul care a făcut bomba a denunțat-o la Poliție pe fiica milionarului Ioan Crișan

Updated on octombrie 24, 2024 Frizerul care a făcut bomba a denunțat-o la Poliție pe fiica milionarului Ioan Crișan 1

Laura Crișan a fost arestată pentru 24 de ore, polițiștii o acuză că ar fi comandat uciderea tatălui său. Ea ar fi vrut să primească averea lui Ioan Crișan. Dar, pentru că ei nu aveau o relație foarte bună, omul de afaceri avea în plan să lase moștenire tot ce avea fostului soț al Laurei Crișan, conform Antena 3. Cel de-al treilea complice, un electronist, a decis să colaboreze cu polițiști. A dat ieri o declarație la Arad, iar acum este cercetat în libertate.

S-a aflat cine e bărbatul care a făcut bomba din mașina lui Ion Crișan. Este vorba despre un frizer, pasionat de electronică. Tânărul frizer locuiește impreuna cu fratele lui și ar fi făcut bomba care l-a ucis pe Ioan Crișan chiar acasă. Potivit informațiilor Romania Tv, în luna septembrie a acestui an au fost făcute primele percheziții la locuința frizerului. Acela ar fi fost momentul în care tânărul frizer ar fi început să mărturisească tot ce știa despre asasinatul de la Arad.

În fața anchetatorilor ar fi recunoscut faptul că a fost plătit pentru a face bomba, însă spune că nu știa ce urma să se întâmple mai departe. Acesta este acum cercetat în stare de libertate, scrie RTV.

El a declarat în fața procurorilor faptul că el a confecționat doar declanșatorul și nici măcar nu a știut la ce va fi folosit. Bomba în sine a fost procurată din altă parte, conform Observator.

Joi dimineață, fiica afaceristului arădean Ioan Crișan și doi dintre complicii săi au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru omor calificat, distrugere şi nerespectarea regimului materialelor explozive.

Al patrulea suspect, cooperant

Vorbim, așadar, despre mai bine de 3 ani de investigații extrem de grei, o anchetă care s-ar fi dovedit, spun surse apropiate de anchetă, ca un adevărat joc de șah, pentru că niciunul dintre ei nu a făcut prea multe greșeli, astfel încât au reușit o perioadă lungă de timp să păstreze aparența unor oameni care nu au legătură cu acest act criminal care a dus la uciderea unui om de afaceri din Arad, conform Stirile Pro Tv.

Însă, de acum, probele strânse de procurorii Secției de Urmărire Penală și Criminalistică, împreună cu ofițerii Direcției de Investigații Criminale și cei de la Direcția de Operațiuni Speciale din Poliția Română, care au făcut nu doar investigații, audieri, s-au făcut și multe expertize de tot soiul, dar mai ales au filat-o atât pe fiica omului de afaceri Ioan Crișan și pe cei doi autori, pentru ca, în final să ajungă la probe despre care anchetatorii consideră că sunt suficiente pentru a formula aceste acuzații extrem de grave împotriva celor patru suspecți.

Pentru că există și acest al patrulea suspect, care însă este cercetat în stare de libertate. Asta grație unei atitudini cooperante de-a lungul investigațiilor. În ultimele luni a acceptat să colaboreze cu anchetatorii și să dea în vileag părți însemnate din ceea ce a făcut el din implicarea sa în acest caz atât de teribil.

Advertisements
error: Content is protected !!