O şoferiţă a lovit 13 maşini parcate pe o stradă

Updated on octombrie 22, 2024 O şoferiţă a lovit 13 maşini parcate pe o stradă 1

O şoferiţă, căreia i s-ar fi făcut rău la volan, a pierdut controlul maşinii şi a lovit nu mai puţin de 13 autoturisme parcate. Nu consumase alcool şi nici substanţe interzise, conform Observator.

La data de 21.10.2024, în jurul orei 20.22, o femeie în vârstă de 39 ani, a condus un autovehicul pe Șoseaua Mihai Bravu din București, bretea adiacentă, iar când a ajuns în dreptul imobilului cu numărul 448, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers (posibil motive medicale) și ar fi avariat 13 autoturisme staționate.
Polițiștii rutieri au procedat la testarea persoanei în cauză cu aparatura din dotare, rezultatele indicate fiind “zero” pentru consumul de alcool, respectiv “negativ” pentru consumul de substanțe psihoactive, scrie Antena 3.

În urma accidentului au rezultat exclusiv pagube materiale. Conducătoarea auto și proprietarii autovehiculelor avariate au fost îndrumați la Biroul Accidente Ușoare pentru soluționarea accidentului”, au transmis reprezentanţii de la Brigada Rutieră a Capitalei.

O şoferiţă a lovit 13 maşini parcate pe o stradă 2 O şoferiţă a lovit 13 maşini parcate pe o stradă 3 O şoferiţă a lovit 13 maşini parcate pe o stradă 4

Martor, pentru Stirile Pro Tv: „S-a auzit o bubitură. Am coborât să duc pe cineva și am găsit mașina lovită”.

Femeie de 70 de ani, lovită mortal de o mașină care mergea cu spatele
Un accident grav a avut loc, marți dimineață, în Sebeș, județul Alba, unde o femeie de aproximativ 70 de ani a fost lovită mortal de o mașină al cărei șofer efectua o manevră de mers cu spatele, scrie Newsweek.ro.

Șoferul autoturismului nu s-ar fi asigurat corespunzător în timpul manevrei, surprinzând și accidentând femeia.
Deși personalul medical a intervenit rapid și i-a aplicat manevre de resuscitare, viața femeii nu a putut fi salvată, iar decesul a fost declarat la fața locului.

Advertisements
error: Content is protected !!