Patronul CFR Cluj, replică pentru Gigi Becali: „Să-și vadă de ciorba sa. Ce treabă are domnia sa cu Louis Munteanu? La noi e normalitate, nu ca la FCSB, unde patronul face echipa”

Updated on octombrie 21, 2024 Patronul CFR Cluj, replică pentru Gigi Becali: „Să-și vadă de ciorba sa. Ce treabă are domnia sa cu Louis Munteanu? La noi e normalitate, nu ca la FCSB, unde patronul face echipa” 1

Neluţu Varga, patronul CFR Cluj, i-a dat replica lui Gigi Becali. În prelungirile partidei Petrolul – CFR Cluj, Petrescu a ales să îl înlocuiască pe Munteanu, pe care îl introdusese pe teren în repriza secundă. Atacantul l-a sfidat pe Bursuc, iar Gigi Becali a susţinut că fotbalistul a fost batjocorit de antrenor. Varga a venit apoi cu răspunsul.

Îi transmit domnului Becali să-și vadă de echipa sa, să-și vadă de afacerea sa, să-și vadă de ciorba sa. Domnul Becali nu m-a auzit pe mine comentând despre jucătorii altei echipe sau despre fotbaliștii dânsului. Despre Bîrligea n-am avut decât cuvinte de laudă, i-am trimis chiar un mesaj că i l-am dat cu inima bună.

De ce domnia sa tot se bagă și discută? Ce treabă are domnia sa cu Louis Munteanu? Să-și vadă de treaba lui, că la noi, la CFR, lucrurile sunt într-o normalitate. Nu este ca la dânsul. La noi, antrenorul hotărăște. Bineînțeles că patronul are ultimul cuvânt, dar antrenorul este șeful.

La noi e normalitate, nu ca la FCSB, unde patronul face echipa și dictează schimbările. Deci nu poate să ne dea nouă lecții patronul unui club unde domnesc atâtea anomalii. Am putea și noi să vorbim multe despre ce se întâmplă la FCSB sau despre ceea ce face domnul Gigi Becali, dar nu o vom face pentru că e vorba despre respectul dintre noi”, a spus Varga, citat de Antena Sport.

Gigi Becali forțează bomba transferurilor: “Pe Louis Munteanu îl iau oricând!”
Gigi Becali vrea să transfere toată crema SuperLigii la FCSB şi nu renunţă la gândul de a-l transfera pe Louis Munteanu de la CFR Cluj. Într-o conferinţă la Palat, Patronul FCSB a explicat:

Louis Munteanu e al doilea în România după Bîrligea, care e mai complet, mai luptător. Eu, dacă sunt în locul lui Lucescu, îi iau pe Bîrligea şi Louis Munteanu. Nu se face aşa ceva (n.r. schimbarea lui Dan Petrescu la Munteanu).

Eu am făcut multe, dar să batjocoresc un jucător când mai sunt două minute… Nu fac! Ăla e fotbalist, Munteanu e fotbalist. Ce să mai? Aşa îi trebuie. Dacă era la mine… Eu pe Munteanu îl iau oricând.

Oricând îl iau, că e fotbalist. El a dat 1,5 milioane de euro. Treaba lor ce fac şi ce zic. Eu dau cât a dat el şi 500.000 în plus. Dar cât a dat el şi condiţiile în care l-a luat el. Şi mai dau eu 500.000 în plus la impresar”, a spus Gigi Becali într-o conferinţă ad-hoc la Palat, conform Fanatik.

error: Content is protected !!