(Video) Un elvețian a furat o mașină, apoi a provocat două accidente. Spune ca e nepotul lui “Dracula” și voia să meargă în pădurea Hoia-Baciu

Updated on octombrie 21, 2024 (Video) Un elvețian a furat o mașină, apoi a provocat două accidente. Spune ca e nepotul lui “Dracula” și voia să meargă în pădurea Hoia-Baciu 1

Pornit pe urmele contelui Dracula, un elvețian de 19 ani, drogat și fără permis, a provocat două accidente cu o mașină furată, în timp ce fugea de polițiști. S-a întâmplat în județul Brașov, unde tânărul spera să îl găsească pe cel pe care îl consideră „stră-străbunicul” său.

Poliția Făgăraș a fost sesizată de către o persoană că i s-a furat mașina, care fusese parcată pe un teren situat în zona periferică a Făgărașului.

După ce ar fi fost furat, autoturismul a fost condus pe DN 1, pe direcția județului Sibiu, astfel că au fost informați polițiștii din Sibiu, care au declanșat acțiunea „Năvodul”, scrie Observator TV.
„Am vrut să merg în pădurea Hoia-Baciu, în căutarea stră-străbunicului, contele Dracula, Vlad Țepeș. Sper că mă poate transforma într-un vampir. Toată viața am visat lucrul ăsta și acum sunt aici”, a declarat elvețianul, conform Antena 3.

Cu aceste gânduri a venit elveţianul de 19 ani în România. Şi-a propus ca de Halloween să fie în Transilvania, însă călătoria a căpătat iz penal în urma unor gesturi necugetate. Băiatul a ajuns în orașul Făgăraș, dar cum nu mai avea bani, a luat-o la pas către ieșirea din oraș, unde a văzut o mașina parcată. A urcat la volan și a pornit spre Sibiu. Doar că proprietarul a anunțat furtul, iar polițiștii au pornit în căutarea individului. O cameră de bord a unui autoturism aflat în trafic a surprins o scenă din acest episod.

În goana nebună, turistul a avariat cinci vehicule.
Martor, pentru Stirile Pro Tv: „S-a îndreptat cu viteză, 160-180 printre mașini. Pur și simplu noi am fost a doua mașină lovită praf pe partea dreaptă.”
Martoră: „Ne-am trezit că ne bușește. Eu sunt mai puțin, dar domnii i-a atins și pe ei.”
Martor: „Mi-a pălit ușa din dreapta și m-a aruncat în bordură. Am tremurat un pic picioarele, bine că nu am pățit nimic.”

Luciana Lazăr, purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu: „Bărbatul a acroșat un autoturim pe DN1 în sensul giratoriu cu DJ 106D. Al doilea accident în care au fost implicate patru autoturisme s-a produs pe DN1, în Șelimbăr, în apropierea unei stații de alimentare cu combustibil.”

În urma accidentelor nu au rezultat doar pagube materiale. Trei persoane au fost rănite și transportate la spital.
Însă fugarul nu s-a dat bătut. A abandonat mașina și a luat-o la fugă, încercând să scape de oamenii legii, dar a fost prins într-un final. Drugtestul a indicat că tânărul era drogat, lucru pe care l-a și recunoscut în faţa camerelor de filmat. El a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe de sânge.

error: Content is protected !!