Averea impresionantă a fostului atacant de la CFR Cluj. Deține o podgorie și are în plan să-și facă un castel

Updated on octombrie 19, 2024 Averea impresionantă a fostului atacant de la CFR Cluj. Deține o podgorie și are în plan să-și facă un castel 1

Fostul atacant de la CFR Cluj s-a reprofilat în lumea afacerilor și a ajuns să dețină un hotel de lux în Arad, dar și o cramă în satul Măderat.

George Țucudean s-a născut la Arad și a pășit în lumea fotbalului la clubul local, UTA. La vârsta de 19 ani s-a transferat la Dinamo, însă și-a atins apogeul carierei în tricourile celor de la Viitorul (n.r. actualmente Farul Constanța), respectiv CFR Cluj, în sezoanele 2017/18 și 2018/19, când a și câștigat titlul de golgheter al campionatului.

În luna august a anului 2020, George Țucudean a luat defizia finală de a-și agăța ghetele în cui, din cauza problemelor cardiace care l-au împiedicat să-și atingă potențialul, o moștenire genetică de la tatăl său.

Țucudean a investit 6 milioane de euro într-un hotel de 5 stele din orașul Arad. Locația de lux are 73 de camere simple și 7 apartamente, totodată este dotată cu o sală de fitness, Spa, o terasă imensă și o sală de conferințe.

În satul Măderat, la 22 de km de Arad, el, alături de bunicul său, administrează o podgorie și o cramă. Acum el a anunțat că are de gând să-și construiască și un castel.
Averea impresionantă a fostului atacant de la CFR Cluj. Deține o podgorie și are în plan să-și facă un castel 2

“(n.r. Care este situația lucrărilor la castel?) E în plan, nu am renunțat la idee. Urmează să îl punem pe hârtie. Nu știu care vor fi costurile sau ce o să conțină acolo, dacă fac sală de evenimente și piscină…

E mai complex proiectul. (n.r. În cât timp estimezi că vor fi finalizare lucrările?) Sper să încep într-un an, doi, trei și sunt importante pentru mine camerele de cazare în zona aia pentru că oamenii vin și aș vrea să le leg puțin, crama cu turismul viticol… Ar veni să stea 2-3 nopți și apoi duminică plece. Vreau un traseu legat”, a spus George Țucudean, la iAMsport.ro.

Conform revistei Capital, familia Ţucudean are o avere estimată la 35 de milioane de euro, având mai multe afaceri, printre care o podgorie de peste 80 de hectare, un hotel de 5 stele, o firmă de mobilă, un ştrand sau ferme de porci şi vite.

Pe lângă hotelul din Arad, fostul atacant are şi o cramă de care este mândru, care a fost denumită MaxiMarc.

Preţurile sunt pentru toate buzunarele, de la o sticlă un vin premiat în 2020 la Bruxelles, ce costă 90 de lei, la o sticlă de Mustoasă de Maderat, care e vândută cu 45 de lei, sau Feteasca şi Merlot-ul din 2019, care costă 50 de lei.

„Mustoasa de Măderat, un vin alb, un soi autohton. Un vin roșu ar fi Cadarca. Mustoasa e un soi mai acid. Dar avem două tipuri de Mustoasă: unul făcut simplu, altul «mai complicat», automat, mai catifelat. Sunt toată ziua pe la cramă, verificând și degustând, nu e chestia că am devenit expert.

Numele cramei este inspirat de copiii mei, Maximilian și Marc, am decis să folosim numele lor pentru că reprezintă viitorul. Motto-ul Where dreams become wines (n.red Unde visele devin vinuri, în engleză) a luat naștere dintr-o idee a tatei.

A avut trei visuri în copilărie, iar unul dintre ele era să dețină, la un moment dat, 15 rânduri de vie pentru a-și face vinul propriu. Acum, și-a îndeplinit visul”, spunea în trecut Ţucudean, citat de gsp.ro. 

error: Content is protected !!