O fată de 14 ani a sărit de la etajul 2 după ce ar fi visat că e urmărită de cineva

Updated on octombrie 17, 2024 O fată de 14 ani a sărit de la etajul 2 după ce ar fi visat că e urmărită de cineva 1

O fată de 14 ani a ajuns la spital, după ce a sărit pe geam de la etajul doi al blocului în care locuiește cu familia. Totul s-ar fi petrecut după ce fata ar fi visat că e urmărită de cineva.

Polițiștii Secției nr. 3 de Poliție Ploiești au fost sesizați, la data de 13 octombrie 2024, în jurul orei 04.00, de către o femeie din Municipiul Ploiești cu privire la faptul că fiica sa s-ar fi aruncat de la etajul 2 al blocului în care locuiesc. În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde a fost găsită o minoră de 14 ani, care a suferit mai multe răni în urma incidentului.

Tânăra fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“, au declarat autoritățile, potrivit Observator.

Copila ar fi visat că e alergată de cineva
Din fericire, fata a supraviețuit dar s-a ales cu mai multe răni. A fost audiată și le-a spus polițiștilor că a avut un coșmar. A visat că o alerga cineva, s-a trezit speriată și s-a aruncat pe geam de la etajul doi. A căzut de la o înălțime de aproape șase metri.

Anchetatorii spun că nu au indicii că fata ar fi consumat substanțe interzise și nici nu a ridicat pana acum probleme de comportament. Potrivit unor surse din achetă fata locuia cu mama și sora ei mai mică și de câteva luni nu ar mai fi mers la școală, pentru că familia și-a schimbar domiciliul de mai multe ori, scrie Libertatea.

O fată de 15 ani a murit în condiții neclare sufocată sub piciorul patului
Conform primelor date ale anchetei, tânăra și-ar fi provocat asfixierea punându-și un picior al patului pe trahee și băgându-se sub acesta. Mai mult, și-ar fi introdus în gură o pereche de șosete, îngreunându-și și mai mult respirația.

Două colege de clasă, însoțite de tatăl uneia dintre ele, au descoperit-o fără suflare și au sunat imediat la 112. Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță din zona Lehliu Gară a sosit de urgență la fața locului și a început manevrele de resuscitare.

Deși, inițial s-a vehiculat ideea că moartea tinerei ar fi survenit ca urmare a unei provocări pe TikTok, ancheta poliției a exclus această posibilitate.

error: Content is protected !!