O studentă a fost arestată, după ce a aruncat la gunoi o imprimantă căzută de pe o mașină de poliție

Updated on octombrie 17, 2024 O studentă a fost arestată, după ce a aruncat la gunoi o imprimantă căzută de pe o mașină de poliție 1

O studentă de 22 de ani a fost reținută de poliție, după ce a aruncată la gunoi o imprimantă mobilă de la un test antidrog. Polițiștii au făcut și percheziții la casele celor „implicați”.

Dispozitivul fusese pierdut de un echipaj rutier care o sancționase în aceeași zi pe tânără pentru niște folii neomologate puse pe geamurile mașinii, potrivit stirileprotv.ro.
Incidentul a avut loc într-o intersecție din Sectorul 2 joia trecută, când tânăra a fost oprită și sancționată de un echipaj de la Brigada Rutieră, din cauza unoi folii pe geamuri. Procesul verbal a fost printat pe loc cu o imprimantă mobilă, iar agentul care o avea în grijă a așezat-o pe plafonul mașinii și a uitat-o acolo. Când echipajul a plecat, imprimanta a căzut pe șosea de unde a fost ridicată de tânără, scrie sursa citată.

Aceasta, în loc să o predea poliției, studenta ar fi aruncat dispozitivul într-o pubelă. Polițiștii și-au dat seama că au pierdut imprimanta și au văzut pe camerele din zonă că a fost luată de tânără.

Prima dată i-au pus drug test, au văzut că nu a ieșit nimic și probabil s-au enervat că trebuie să găsească ceva. I-a implorat plângând o jumătate de oră, domnule, nu îmi luați talonul, nu e mașina mea, nu stiu daca are folie… m-a sunat plângând că tati mi-au dat 15 milioane amendă, ce mă fac eu?”, au spus părinții fetei, conform ziare.com

Prietenii și părinții ei s-au trezit percheziționați de mascați.
Fata a mers cu prietenii să caute dispozitivul, pe care nu l-au mai găsit. Ea a fost reținută 24 de ore sub acuzația de furt și a petrecut noaptea trecută după gratii.

Părinții tinerei: „Azi dimineața la 6 m-am trezit cu politia peste mine acasă. Mi-au răscolit toată casa că bunul ăla e la noi. Fata mi-a spus clar că l-a luat și l-a aruncat. Au sunat și pe rector, ne-au făcut de râs peste tot, să-i strice imagine. Nu e corect! Ne-au târât într-o mizerie în care nu îmi imaginam vreodată”.

Prieten al tinerei: „Au bătut în ușa, au spart-o, au sărit peste mine, m-au pus la pământ. Ei tot susțineau și credeau că la noi e acel dispozitiv. Eu am sunat-o pe mama care nu a înțeles cine e la mine în casa, a sunt la 112 și a luat amenda pentru apel fals”.
Imprimanta pierdută valorează, spun polițiștii, 2.751 de lei și este o dotare noua a Poliției Rutiere, care o folosește de puțin timp la printarea proceselor verbale. Contactați de Știrile ProTV pentru un punct de vedere, reprezentanții Poliției Capitalei au precizat că tânăra acuzată de furt vă rămâne în această noapte după gratii.

 

error: Content is protected !!