Jucătorul de la CFR Cluj care a sărit să-l bată pe Dan Petrescu: „Am dat cu piciorul în ușă și țipam: ‘Petrescule, unde esti?’”

Updated on octombrie 15, 2024 Jucătorul de la CFR Cluj care a sărit să-l bată pe Dan Petrescu: „Am dat cu piciorul în ușă și țipam: 'Petrescule, unde esti?'” 1

Giedrius Arlauskis (36 de ani), septuplu campion al României, a povestit cum a fost la un pas să-l bată pe Dan Petrescu (56 de ani), fostul său antrenor de la Unirea Urziceni și CFR Cluj.

După un meci câștigat cu 4-1 de CFR în fața celor de la FC Botoșani, în august 2019, Arlauskis a fost atât de deranjat de o afirmație a lui Petrescu, încât a vrut să-i aplice o corecție fizică tehnicianului.

”După meci, Petrescu: ‘Băi, azi am jucat fără portar’. Mamă, mi s-a urcat sângele la cap când am auzit. Am intrat în vestiar, am dat cu piciorul în ușă și țipam: ‘Petrescule, unde esti?’.

Am sărit să-l bat pe Petrescu. S-a închis la el la birou. Niciodată nu m-a `halit` pe mine și nici eu pe el”, a declarat Arlauskis, potrivit sport.ro.

Ioan Varga merge în continuare pe mâna lui Dan Petrescu
Ioan Varga a dezvăluit că Dan Petrescu și jucătorii i-au promis că vor arăta cu totul o altă față după pauza internațională, motiv pentru care are în continuare încredere că actualul staff va reuși să obțină rezultatele așteptate.

“Eu zic că lucrurile se îmbunătățesc. După ședința pe care am avut-o cu ei, am senzația că lucrurile și-au intrat în normal. Am avut ședință săptămâna trecută, după înfrângerea cu UTA, i-am luat la șuturi după meciul cu Aradul.

Atunci mi-au promis că își reconfigurează atitudinea și vor da totul pe teren. Mi-au spus că merită să am încredere în ei, că își vor ține promisiunea față de mine de mine de a intra în play-off”, a declarat Ioan Varga, citat de digisport.ro.

error: Content is protected !!