Louis Munteanu, evoluție fantastică la România U21. Atacantul de la CFR Cluj a înscris primul hattrick din carieră

Updated on octombrie 11, 2024 Louis Munteanu, evoluție fantastică la România U21. Atacantul de la CFR Cluj a înscris primul hattrick din carieră 1

Louis Munteanu (22 de ani) a strălucit, din nou, la naționala de tineret. Căpitanul României U21 a înscris primul hattrick din carieră.

Louis Munteanu, atacantul pe care Neluțu Varga vrea 7.000.000 de euro, a reușit o „dublă” în prima repriză a meciului din Muntenegru. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani, căruia Daniel Pancu i-a încredințat banderola de căpitan, a avut nevoie de doar un sfert de oră pentru a deschide scorul.

Poreclit „Faraonul”, Munteanu a deblocat tabela în minutul 16. În stilul caracteristic, atacantul lui CFR Cluj s-a demarcat excelent de lângă un adversar și a finalizat cu o lovitură de cap, care nu i-a dat nicio șansă goalkeeperului Ivezic. Centrarea a plecat din piciorul rivalului de la FCSB, Alexandru Pantea.

Avantajul „tricolorilor mici” a durat doar cinci minute, pentru că formația gazdă a reușit să egaleze cu largul concurs al lui Răzvan Sava. Portarul care a apucat să debuteze pentru Udinese a luat gol direct din corner de la Janic.

Louis Munteanu l-a „scos” pe fostul goalkeeper al lui CFR Cluj. În minutul 26, „Faraonul” a făcut „dubla” dintr-o pasă de geniu a lui Octavian Popescu.

Munteanu a reușit hattrick-ul în minutul 74, când a primit o minge de la Silaghi și l-a executat de la marginea suprafeței de pedeapsă pe portarul muntenegrean.

error: Content is protected !!