O bătrână de 85 de ani a murit, lovită de un TIR în timp ce trecea strada

Updated on octombrie 9, 2024 O bătrână de 85 de ani a murit, lovită de un TIR în timp ce trecea strada 1

O femeie de 85 de ani a fost decapitată de un camion în timp ce încerca să treacă strada pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a petrecut în centrul localității Sâncraiul de Mureș. Bătrâna care locuia în apropiere se îndrepta spre un magazin si a vrut să traverseze pe trecerea de pietoni. Martorii spun că la scurt timp după ce a pășit pe zebră a fost spulberată de camion, informează stirileprotv.ro.

Ghidiu Alexandru Nechifor, ISU Mureș: „ După evaluarea echipei de prim-ajutor, a fost declarat cod negru. S-a intervenit cu autospeciala de descarcerare pentru deblocarea și scoaterea victimei de sub camion.”

Nu se știe deocamdată dacă șoferul camionului nu a văzut-o pe femeie sau s-a întâmplat altceva.

Alexandra Luca, purtător de cuvânt IPJ Mureș: „Conducătorul unei autoutilitare, respectiv un bărbat de 34 de ani, din Târgu Mureș, care se deplasa din direcția Nazna spre Sâncraiu de Mureș, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite cu exactitate prin cercetări, ar fi surprins un pieton, respectiv o femeie de 85 de ani, care se afla în traversarea părții carosabile, pe trecerea de pietoni.”

Trecerea de pietoni se află chiar în apropierea școlii din localitate. Localnicii spun că deseori în zonă se circulă cu viteză.

Localnic: „Era multă lume aici. Așteptau să iasă copiii de la școală. Să zic sincer… și pe trotuar mi-e frică…”
Localnic: „Doamne ferește pe toată lumea să se întâmple așa ceva! A zis că a făcut un pas jos și după contact a venit în partea asta la mijloc.”

Șoferul a fost testat cu etilotest, rezultând că acesta nu consumase băuturi alcoolice. Circulația a fost blocată aproape două ore.

error: Content is protected !!