Smart-ul unei şoferiţea fost lovit de un TIR pe E85. Camionul era încărcat cu 22 de tone de seminţe de floarea soarelui

Updated on octombrie 3, 2024 Smart-ul unei şoferiţea fost lovit de un TIR pe E85. Camionul era încărcat cu 22 de tone de seminţe de floarea soarelui 1

O şoferiţă a fost dusă la spital, după ce maşina pe care o conducea s-a lovit de un TIR încărcat cu 22 de tone de seminţe de floarea soarelui. Accidentul s-ar fi produs pentru că femeia i-ar fi tăiat calea şoferului autotrenului.

În urma impactului de pe Drumul Morţii E85, în dreptul localităţii Cumpărătura din judeţul Suceava, șoferița a rămas încarcerată.
Şofer de TIR, pentru Observator: Mi-a ieşit în faţă, doamnă. De acolo, de la Bostani, mi-a ieşit drept în faţă. Am avut noroc că nu am avut viteză, că nu mai rămânea nimic din ea.
Impactul a fost atât de violent încât şoferiţa a rămas încarcerată. Zeci de minute s-au străduit salvatorii să o scoată dintre fiarele contorsionate.

Dan Teodorovici, medic SAJ Suceava: Victima este conştientă, stabilă hemodinamic şi respirator. Prezintă un traumatism cranio-cerebral, cu un hematom temporal stâng.
Ulterior, aceasta a fost transportată la spital pentru mai multe investigaţii.

Smart-ul unei şoferiţea fost lovit de un TIR pe E85. Camionul era încărcat cu 22 de tone de seminţe de floarea soarelui 2 Smart-ul unei şoferiţea fost lovit de un TIR pe E85. Camionul era încărcat cu 22 de tone de seminţe de floarea soarelui 3 Smart-ul unei şoferiţea fost lovit de un TIR pe E85. Camionul era încărcat cu 22 de tone de seminţe de floarea soarelui 4

Oamenii spun însă că în zonă accidentele sunt la ordinea zilei.
Laurenţiu, firmă tractări auto: Foarte bine ar fi un sens giratoriu şi atunci s-ar diminua foarte mult aceste evenimente. De altfel ultimul incident a fost acum două zile.
(Video de la min 3:00)

Accident grav pe Autostrada 1. O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite
Accident grav pe Autostrada 1, în apropierea aeroportului din Arad. Un șofer de TIR, cetățean bulgar, a murit, după ce două camioane și o mașină s-au izbit pe șoseaua de mare viteză, conform Stirile Pro Tv.

Smart-ul unei şoferiţea fost lovit de un TIR pe E85. Camionul era încărcat cu 22 de tone de seminţe de floarea soarelui 5

La un moment dat, conducătorul autoturismului a frânat, lucru făcut și de TIR-ul din spatele său.
Manevra nu a fost, însă, observată de șoferul bulgar de 40 de ani, care a intrat în plin în camion.

error: Content is protected !!