Pompier chemat la un accident pe E70 își găsește soția moartă: „A salvat zeci de vieți, dar nu și-a putut salva soția”

Updated on septembrie 28, 2024 Pompier chemat la un accident pe E70 își găsește soția moartă: „A salvat zeci de vieți, dar nu și-a putut salva soția” 1

Un accident grav a avut loc vineri, pe drumul E70, în zona localității Vitănești. O femeie și-a pierdut viața, după ce mașina în care se afla s-a izbit de un alt autoturism.

Echipele de salvare au intervenit de urgență pentru a extrage victimele din fiarele contorsionate. Din păcate, pentru femeia de 40 de ani, medicii nu au mai putut face nimic, informează adevarul.ro.

Victima era soția unuia dintre pompierii chemați să intervină la locul accidentului.

„A salvat zeci de vieți, dar nu și-a putut salva soția! Atât a mai ramas din Skoda care s-a izbit din plin de un Duster pe E70, la Vitănești. Șoferița a murit pe loc, este soția unui pompier care a venit la fața locului. Când a văzut femeia, militarului i s-a făcut rău și a fost nevoie sa fie dus la spital”, scrie teleormannews, pe Facebook.

Un alt bărbat, în vârstă de 65 de ani, a fost găsit în viață și a primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind ulterior transportat la spital.

La locul accidentului au fost mobilizate echipaje de descarcerare, două autospeciale de stingere, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, două ambulanțe SMURD și trei ambulanțe SAJ Teleorman.

De asemenea, un elicopter SMURD a ajuns pentru a interveni rapid în cazul victimelor în stare gravă.

error: Content is protected !!