O copilă de 10 ani a plecat de acasă în somn, în mijlocul nopții. A fost descoperită într-o pădure, la 3 km de casă

Updated on septembrie 25, 2024 O copilă de 10 ani a plecat de acasă în somn, în mijlocul nopții. A fost descoperită într-o pădure, la 3 km de casă 1

Părinții unei fete de 10 ani au observat că aceasta a dispărut peste noapte de acasă, în statul american Louisiana. Copila este somnambulă, așa că și-au imaginat ce s-a putut întâmpla. Peste o sută de voluntari s-au mobilizat să o caute.

Cu ajutorul unei camere cu termoviziune, salvatorii au găsit-o într-o pădure, la 3 kilometri distanță de casă. Dormea liniștită, ghemuită în pijamale și încălțată cu un singur papuc, scrie stirileprotv.ro.

Era în stare bună și, potrivit voluntarilor, a fost surprinzător de liniștită când a fost trezită pentru a se întoarce… în pat.

Peyton Saintignan a dispărut pe 14 septembrie, în jurul orei 22.00, după ce a intrat somnambulă în pădurea din apropierea casei sale din Shreveport, Louisiana, potrivit oficialilor de la biroul șerifului din Webster Parish.

„Biroul nostru a fost notificat că Peyton a dispărut. Familia și vecinii o căutau deja de aproximativ o oră”, a declarat șeriful din Webster Parish, Jason Parker, pentru «Good Morning America», potrivit abcnews.go.

Șeriful, Poliția de Stat din Louisiana și sute de voluntari au lucrat împreună pentru a căuta în pădure, inclusiv operatorul de drone Josh Klober, care a călătorit aproximativ 40 de mile din Arkansas până în Louisiana pentru a da o mână de ajutor.

Klober, coproprietar al Drone Management Services LLC, a adus o dronă echipată cu o cameră de termoviziune pentru a ajuta la căutare, care a fost ajutată de o imagine a lui Peyton făcută de o cameră de urmărire folosită de vânători.

„Ne-am organizat și am pregătit totul, am montat generatorul. Aveam un televizor mare, cu ecran plat, a declarat Klober pentru «GMA». Pe 15 septembrie, în jurul orei 23.00, Klober a văzut-o pe Peyton cu un pantof lipsă, ghemuită pe pământ, la aproximativ 1,5 mile distanță de casa ei.

Familia lui Peyton a declarat autorităților că fetița este cunoscută pentru somnambulism, dar nu a ieșit niciodată din casă până acum. Șeriful Parker a declarat că Peyton a fost verificată de primii respondenți și de serviciile de protecție a copilului înainte de a se întoarce acasă.

„A fost foarte fericită să se întoarcă la cei dragi și a fost foarte bucuroasă să se întoarcă acasă”, a declarat șeriful Parker.

error: Content is protected !!