O adolescentă de 17 ani s-a urcat la volan și a distrus 6 mașini. Adolescenta fugea de poliție

Updated on septembrie 23, 2024 O adolescentă de 17 ani s-a urcat la volan și a distrus 6 mașini. Adolescenta fugea de poliție 1

O adolescentă de 17 ani, fără permis, a distrus 6 maşini după ce a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor. Tânara a accelerat şi mai tare în încercarea de a scăpa.

Agenţii au pornit în urmărirea ei, iar la un moment dat fata a pierdut controlul maşinii. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă paguble materiale sunt uriaşe, informează antena3.ro.

Cinci maşini parcate regulamentar au fost distruse de şoferiţa de ocazie care gonea pe stradă. 5 persoane au avut nevoie de ajutor din partea medicilor imediat după impact, dar din fericire, toate au scăpat cu răni uşoare, au rămas doar cu sperietura şi au refuzat transportul la spital.

Poliţiştii au testat-o pentru a depista dacă aceasta consumase alcool sau droguri înainte de a se urca la volan, dar rezltatele au fost negative, scrie observatornews.ro.

“A fugit de poliţie şi probabil că în fuga asta, maşina puternică, Mercedes, a avut peste sută de s-a întâmplat dezastrul acesta”.

Poliţiltii au deschis o anchetă pentru a stabili cine i-a dat maşina adolescentei.

– Am sărit din pat. Zgomotul, impactul m-au sculat din pat. Ca un resort am sărit. Şi pe urmă am văzut dezastrul de la balcon. O puştoacă de 17 ani, nu era băută sau ceva, urmărită de poliţie. A fugit de poliţie, da.

– Eram sus în apartament şi am auzit o buşitură. Am maşina parcată la 10 metri şi am zis să nu fie la mine. Am venit, am coborât şi o fată de 15 sau 17 ani a pierdut controlul şi a intrat în tot ce se vede aici. Fugea de poliţie.

– A făcut daună totală 6 maşini. A lovit 6 maşini. Viteză, maşină puternică.

 

error: Content is protected !!