Un vlogger și-a parcat mașina în centrul Clujului și a rămas uimit de cât a plătit: „Cred că ieseam mai bine dacă închiriam o mașină”

Updated on septembrie 20, 2024 Un vlogger și-a parcat mașina în centrul Clujului și a rămas uimit de cât a plătit: „Cred că ieseam mai bine dacă închiriam o mașină” 1

Vizita lui Lorin Druță în Cluj s-a încheiat cu o surpriză neplăcută. Creatorul de conținut din Baia Mare, care și-a parcat mașina în inima orașului, și anume Piața Unirii, a avut parte de o adevărată lecție despre tarifele parcărilor.

După 22 de ore, nota de plată a ajuns la suma de 344 de lei. „Cum vi se pare? Scump? Cred că ieseam mai bine dacă închiriam o mașină”, a comentat amuzat tânărul pe Instagram.

„Parcare care este full, aproape tot timpul. Și toate mașinile astea din spatele meu stau la coadă să intre. Chiar în câteva momente va intra una din spatele meu pentru că eu voi ieși. Da cam asta e, 336 de lei, 22 de ore. Dacă îmi permiteți așa un mic artificiu, un mic detaliu, nu se poate plăti cu cardul, trebuie să scot cash”, a mai relatat vloggerul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lorin Druță (@lorinqwerty)

Park&ride-ul de la Aeroport, tarif diferențiat pentru cei care lasă mașina pe termen lung
Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, a subliniat că park&ride-ul nu va funcționa ca o parcare pentru aeroport, ci ca o facilitate pentru cei care vin din afara orașului și își lasă mașinile pentru scurt timp aici.

Noua parcare va avea 863 de locuri și este destinată exclusiv utilizării de scurtă durată de către cei care vin din alte localități și doresc să își continue deplasările în oraș folosind mijloacele de transport în comun sau taxiurile.

„Facem park&ride la intrarea în municipiul Cluj-Napoca și aș vrea să lămuresc un aspect: foarte multă lume m-a întrebat dacă facem parcare pentru aeroport. Răspunsul este nu. Nu facem parcare pentru aeroport, facem o parcare pentru cei care vin din afara orașului să lase mașina acolo, să ia mijlocul de transport în comun, să își rezolve treaba în interiorul orașului cu mijlocul de transport în comun sau cu taxiul, după care să meargă înapoi să își ia mașina și să plece în localitatea de domiciliu.

Park&ride înseamnă că parchezi și pleci, asta este explicația. Vor fi 863 de locuri de parcare”, a declarat viceprimarul Dan Tarcea

error: Content is protected !!