Secretara-şefă a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” a fost găsită moartă într-un lac

Updated on septembrie 19, 2024 Secretara-şefă a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” a fost găsită moartă într-un lac 1

Secretara-şefă a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” a fost găsită moartă într-un lac din Capitală. Conform unor surse judiciare, femeia a fost găsită în Lacul Pantelimon. Oamenii legii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere și au mers la Lacul Pantelimon, unde scafandrii i-au găsit corpul neînsuflețit.

Ba mai mult, femeia i-ar fi lăsat băiatului său un mesaj de adio, însă la acel moment tânărul avea telefonul închis și le-a văzut mult prea târziu, informează adevarul.ro.

„În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Serviciul Investigaţii Criminale Sector 2, femeia, în vârstă de 43 de ani, care a fost dată dispărută în cursul zilei de astăzi, a fost găsită fără viaţă, într-un lac din Capitală”, a anunțat miercuri seara DGPMB, conform Agerpres.

Investigațiile sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, pentru a fi stabilite cauzele și împrejurările producerii incidentului.

Femeia fusese dată dispărută în cursul zilei de miercuri. În dimineaţa zilei de 18 septembrie, Matei Vali Cătălina, secretara-şefă a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, a plecat de la locuinţa sa din Sectorul 2 din Bucureşti, dar nu a mai ajuns la serviciu şi nici nu a putut fi contactată.

„Astăzi, 18 septembrie 2024, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la dispariţia unei femei care a plecat în cursul acestei dimineţi de la adresa de domiciliu din Sectorul 2 şi nu a mai revenit până în prezent. Persoana dispărută se numeşte Matei Vali Cătălina şi este în vârstă de 43 de ani”, a transmis ieri Biroul de presă al DGPMB.

error: Content is protected !!