Patronul de la CFR Cluj nu-și explică de ce a fost refuzat de Cristi Manea. „I-am oferit 300 de mii la semnătură și același salariu. Cât voia să îi dăm?”

Updated on iunie 25, 2024 Patronul de la CFR Cluj nu-și explică de ce a fost refuzat de Cristi Manea. „I-am oferit 300 de mii la semnătură și același salariu. Cât voia să îi dăm?” 1

Patronul de la CFR Cluj nu-și explică de ce a fost refuzat de Cristi Manea, care a ales să semneze cu Rapid. Manea s-a despărțit de CFR Cluj și a semnat pe 3 ani cu Rapid, iar Nelu Varga a oferit detalii despre oferta pe care i-a făcut-o fundașului: bonus de 300.000 de euro la semnătură și același salariu ca în vechiul contract.

Manea a refuzat și l-a bulversat pe Varga. Apoi, el a declarat că existau întârzieri financiare la CFR Cluj, iar acționarul „feroviarilor” a ținut să nege informațiile oferite de internaționalul român.
Eu consider ca noi am făcut multe pentru Cristi Manea în cariera lui și l-am respectat ca fotbalist. I-am oferit o propunere de prelungire a angajamentului, dar s-a supărat și chiar nu înțeleg de ce. Cât voia să îi dăm?

I-am oferit 300 de mii la semnătură și același salariu. Dar nu a dorit. Apoi am văzut că a declarat unele lucruri care nu sunt adevărate. Dar asta e viața! Foarte bine că a semnat cu Rapid.

Să fie sănătos și să se ducă să joace unde vrea el dacă la CFR nu i-a mai convenit! Pe mine nu mă mai interesează nimic despre acest Cristi Manea”, a declarat Nelu Varga, patronul de la CFR, potrivit prosport.ro.

Manea a fost om de bază la CFR Cluj
Cristi Manea a fost un om de bază la CFR Cluj în trecut, însă în finalul sezonului trecut a pierdut echipa de start în favoarea lui Vasile Mogoș, cel care i-a luat locul și în lotul naționalei la EURO 2024, scrie Gazeta Sporturilor.

230 de meciuria jucat Manea la CFR Cluj
Cu Manea titular în flancul drept al apărării, CFR Cluj a câștigat 5 titluri în Superliga și a jucat în primăvara Europa League.

Declarația lui Cristi Manea după ce a semnat cu Rapid București
Cristi Manea s-a arătat încântat de transfer. Giuleștenii au postat pe contul oficial de Facebook al echipei mesajul fotbalistului, care precizează că abia așteaptă să debuteze în fața suporterilor bucureșteni. În plus, el și-a fixat și obiectivul pentru acest sezon.

Sunt fericit să mă alătur acestui proiect minunat, în care cred. Este o onoare să îmbrac tricoul acestei echipe, pentru că de mic urmăresc galeria și suporterii Rapidului, și cred că sunt cei mai frumoși din țară.

Abia aștept să joc acasă și să am în spate un zid vișiniu! Îmi doresc să câștigăm campionatul și să facem fericiți acești suporteri minunați!”, a declarat Cristi Manea după ce s-a înțeles cu Rapid București, conform Fanatik.

error: Content is protected !!