Cristi Manea a plecat de la CFR Cluj după aproape 7 ani jucați în tricoul vișiniu. Mesajul clubului

Updated on iunie 11, 2024 Cristi Manea a plecat de la CFR Cluj după aproape 7 ani jucați în tricoul vișiniu. Mesajul clubului 1

CFR Cluj a  anunțat pe rețelele de socializare despărțirea de Cristi Manea. Ajuns în Gruia în anul 2017 sub formă de împrumut de la Apollon, având să fie transferat definitiv în 2020, fundașul dreapta a petrecut 7 sezoane în tricoul CFR-ului, scrie Fanatik.

Vicecampioana României a făcut tot posibilul ca să-l convingă pe fotbalist să rămână la CFR Cluj, dar în cele din urmă Manea a decis să nu-și prelungească înțelegerea cu formația lui Dan Petrescu, devenind astfel jucător liber de contract.

Mulțumim pentru tot, Cristi Manea!
Clubul CFR 1907 Cluj anunță încheierea colaborării cu Cristian Manea după ce contractul său a ajuns la final. Venit în Gruia în vara anului 2017, Cristi a demonstrat, încă din prima zi, că e un adevărat profesionist!

Cu 230 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul echipei noastre, Manea se află în TOP 10 jucători ca număr de apariții din istoria clubului.
În cei aproape ani petrecuți alături de noi, Cristi a marcat 10 goluri și a semnat 12 pase decisive, obținând titluri de Campion și Supercupe cu CFR Cluj

Cristi, îți suntem recunoscători pentru tot ce ai realizat alături de echipa noastră, pentru momentele și rezultatele de excepție, și îți dorim multă baftă în carieră”, a fost mesajul transmis de CFR Cluj pe rețelele de socializare, potrivit stiripesurse.ro.

Cristi Manea a fost aproape de un transfer la Galatasaray
Plecarea lui Cristi Manea de la CFR Cluj era iminentă în condițiile în care fundașul a anunțat încă din această iarnă că nu are de gând să continue cu formația patronată de Neluțu Varga.

Printre echipele care au fost interesante de serviciile fundașului dreapta s-a aflat și Galatasaray, nimeni alta decât campioana Turciei în Super Lig, care joacă an de an în grupele europene.

Echipa din Turcia a arătat un interes serios pentru Cristi Manea, dar în cele din urmă mutarea nu s-a finalizat. EURO 2024 putea să fie un prilej bun pentru fotbalist de a prinde un contract pe bani mulți în străinătate, dar Edi Iordănescu a decis să-l lase în afara lotului pe fundaș.

error: Content is protected !!