Cine era tânăra ucisă în dubla crimă din Hoghiz. Cum ar fi ajuns mama arsă de vie, în curte, şi fiica strangulată în casă

Updated on decembrie 17, 2023 Misterul se adâncește în cazul dublei crime din Hoghiz, județul Brașov. Două femei, mamă şi fiică, au fost găsite moarte, vineri seara, 15 decembrie, într-o localitate din județul Brașov. Tânăra moartă avea 25 de ani și era învățătoare în localitatea Ticuș. Mama sa, de 45 de ani, a fost găsită carbonizată în curtea imobilului.

Anchetatorii iau în calcul o ceartă între femeie și fiica ei, fiind vehiculat scenariul unei crime urmate de sinucidere. Oamenii cred că mama și-ar fi omorât fata, apoi a ieșit în curte, în spatele casei, unde și-a dat foc, scrie adevarul.ro.

Cine era tânăra ucisă în dubla crimă din Hoghiz. Cum ar fi ajuns mama arsă de vie, în curte, şi fiica strangulată în casă 1

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de soţul femeii, care, alarmat că cele două nu mai răspundeau la telefon, a mers acasă, unde a făcut descoperirea șocantă.

Diana, tânăra de 25 de ani, era o fată frumoasă care-și făcea părinții mândri. Terminase facultatea și lucra ca învățătoare suplinitoare la o școală dintr-un sat vecin. Voia să își ia definitivatul ca să devină titular pe post.

Fata cunoscuse de curând un băiat și voia să se căsătorească. Mama ei o iubea nespus, dar în ultima vreme era tot mai închisă în sine, spun apropiații, scrie stirileprotv.ro.

Vecină: „O iubea, venea cu poze la magazin, le arăta la fete, uite ce fată frumoasă! Era frumoasă fata. Și am înțeles că trebuia să se căsătorească. Are un prieten în Brașov. Ce păcat!”

Prima ipoteză a Poliţiei: crimă urmată de sinucidere

Poliţiştii au împânzit imediat satul. “Anchetatorii au izolat întreaga zonă. Fac cercetarea criminalistică a locului faptei şi audiază martori în încercarea de a afla ce s-a întâmplat în curtea din spatele meu“, transmite Claudiu Loghin, reporter Observator.

Cum ambele femei aveau urme de violenţă pe corp, anchetatorii merg pe două piste. Fie, fără să se ştie încă motivul, între mamă şi fiică a izbucnit un conflict şi totul s-a transformat într-o crimă, urmată de sinucidere. Fie cineva a comis masacrul şi a încercat să-şi ascundă urmele.

“În prezent nu a fost pusă nicio persoană sub acuzaţie. Se vor face autopsiile pentru a se stabili cu certitudine cauzele morţii”, a declarat Adrian Radu, procuror Braşov.

Mama ar fi suferit de depresie

Vecinii şi rudele nu-şi explică ce s-ar fi putut întâmpla şi cum s-a ajuns la tragedie. Mama ar fi suferit de depresie

“Ea a fost bolnavă, într-adevăr. Cred că a avut depresie. Ea a fost bolnavă în ultimul timp. A fost linişte totală la ei. N-au fost oameni răi, agresivi. El munceşte pe maşina de ciment”, povesteşte un localnic.

“O familie distrusă. O familie ca oricare alta, harnici, muncitori. O fi fost câte o dicuţie, ca în oricare familie, dar nu să se întâmple aşa…”, plânge cumnata femeii.

România este în topul Uniunii Europene la violența domestică. Sunt 38.000 de cazuri raportate numai în primele 8 luni din 2023. De asemenea, s-au emis aproape 13.000 de ordine de protecție provizorii. Asta nu garantează, însă, de prea multe ori, siguranța victimelor.

error: Content is protected !!