Ermal Krasniqi va pleca pe bani mulţi de la CFR Cluj, crede Dan Petrescu: „Este un jucător fantastic. Cred că în 2-3 luni pleacă”

Updated on februarie 24, 2023 Dan Petrescu este convins că Ermal Krasniqi va pleca de la CFR Cluj la finalul acestui sezon. Krasniqi a fost transferat de la Ballkani în această iarnă, pentru 200.000 de euro. Are deja două goluri în primele cinci meciuri jucate în Liga 1 şi a atras interes din vestul Europei. Chiar şi Lazio ar fi cu ochii pe el, după „dubla” din play-off-ul UEFA Conference League.

„Krasniqi este un jucător fantastic, nu cred că am norocul să îl antrenez prea mult. Cred că în 2-3 luni pleca. Dacă şi marca două goluri azi, cred că pleca chiar de azi. Krasniqi poate să joace oriunde, la orice echipă, fără probleme!„, a spus Dan Petrescu, citat de as.ro.

Ermal Krasniqi va pleca pe bani mulţi de la CFR Cluj, crede Dan Petrescu: „Este un jucător fantastic. Cred că în 2-3 luni pleacă” 1

Ermal Krasniqi a debutat la naţionala statului Kosovo şi are o cotă de piaţă de 350.000 de euro. Antrenorul lui CFR Cluj se teme că ar putea rămâne şi fără titularul dintre buturi, Simone Scuffet. Portarul italian a avut două parade magnifice cu Lazio.

„Posibil (n.r. dacă riscă să îl piardă şi pe Scuffet). E un băiat foarte serios, profesionist. De când a venit a făcut două meciuri bune. Dar dacă joci la CFR, orice jucător poate să plece!„, a mai spus Petrescu.

Scuffet a fost adus la CFR Cluj în vara anului trecut, din postura de jucător liber de contract. Cota lui s-a dublat în numai şase luni şi a ajuns să valoreze 1.2 milioane de euro.

Dan Petrescu, după eliminarea din Conference League: ”Au fost fantastici. Băieții au creat două ocazii mari”

Italienii de la Lazio s-au calificat în optimile de finală ale competiției grație succesului din partida tur, scor 1-0.

Dan Petrescu s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi, după eliminarea echipei CFR Cluj din Conference League.

”Am avut câteva ocazii mari. Dacă nu marchezi, nu câștigi. Nu am ce să le reproșez. Au fost fantastici. Băieții au creat două ocazii mari.

Când ratezi singur cu portarul, nu e ușor. Nu am norocul să-l antrenenz prea mult (n.r Krasniqi). Cred că în 2-3 luni va pleca. Dacă marca două goluri pleca azi.

Immobile e golgheter de 15 ani. Krasniqi s-a demoralizat puțin. Ar fi fost o victoria fantastică pentru noi. Cred că am făcut o figură frumoasă în seara asta.

A jucat aceeași echipă care a jucat la Salernitana. Știam jocul lor. Am stat bine în teren. Lazio e o echipă care cred că va câștiga competiția.

La început de meci nu eram așa convins. După prima repriză credeam că vom câștiga. Îmi pare rău că nu am câștigat.

Eu nu mă gândesc la antrenor, eu tot timpul am pus clubul înaintea intereselor mele. Pentru mine e o onoare să joc contra lui Sarri. E un antrenor mare” a spus Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

error: Content is protected !!