CFR Cluj – Ballkani. Miza: 1.000.000 de euro și o calificare în primăvara europeană. Dan Petrescu: „E un adversar periculos…E clar, dacă și-a amânat meciul din campionat”

Updated on noiembrie 3, 2022 CFR Cluj înfruntă astăzi Ballkani în ultima etapă din grupele Conference League. Cu o victorie în meciul cu Ballkani, ardelenii şi-ar asigura biletele pentru următoarea fază, fără s-o mai intereseze rezultatul din Slavia Praga – Sivasspor, cealaltă partidă din Grupa G.

Cum poate câştiga CFR Cluj peste 1.000.000 de euro după meciul cu Ballkani

Ca să ajungă la un câştig de peste 1.000.000 de euro, CFR Cluj trebuie să obţină o victorie în meciul cu Ballkani. În acest scenariu, succesul din Gruia este premiat de UEFA cu 500.000 de euro.

CFR Cluj – Ballkani. Miza: 1.000.000 de euro și o calificare în primăvara europeană. Dan Petrescu: „E un adversar periculos...E clar, dacă și-a amânat meciul din campionat” 1

De asemenea, CFR Cluj ar mai câştiga încă 625.000 de euro. Din această sumă, 325.000 de euro este premiul pentru clasarea pe locul 2 în faza grupelor, în timp ce 300.000 de euro este bonusul pentru calificarea în barajul Conference League, informează fanatik.ro.

În total, CFR Cluj, cu un succes în meciul cu Ballkani, ar câştiga 1.125.000 de euro dintr-un singur foc şi şi-ar rotunji veniturile obţinute în actualul sezon european.

Înaintea meciului din Gruia, Dan Petrescu a transmis că se așteaptă la un meci dificil, dar și cum va încerca să-i motiveze pe elevii săi.

”Nu uităm că și-au amânat meciul din campionat, nu uităm că a dat (n.r. Ballkani) trei goluri în deplasare. E un adversar periculos. Sunt conștient că va fi un meci greu din toate punctele de vedere. Sunt sigur că a venit să facă meciul vieții. E clar, dacă și-a amânat meciul din campionat…

Au ceva probleme în ultimele 10-15 minute. O să încerc să le pun jucătorilor și un filmuleț special, în ziua partidei. Ar fi fantastic, o încununare a succesului anului 2022, ca după titlul de campioană, să ajungem și în primăvara europeană”, a spus Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

error: Content is protected !!