Cluj: Se înființează un birou de înmatriculări auto la Câmpia Turzii

Updated on septembrie 18, 2020 Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat înființarea unui birou de înmatriculări auto la Câmpia Turzii.

Vor fi organizate 26 de sedii secundare la nivel național, în alte localități decât municipiile reședință de județ.

Cluj: Se înființează un birou de înmatriculări auto la Câmpia Turzii 1

“Această măsură reprezintă încă un pas important al MAI pentru dezvoltarea serviciului public, oferind cetăţenilor care solicită derularea de operaţiuni pe linie de înmatriculare auto să aleagă între sediul aflat în municipiul reşedinţă de judeţ sau sediul secundar, ceea ce va conduce la diminuarea distanţelor parcurse în vederea soluţionării diferitelor operaţiuni, dar şi la reducerea aglomeraţiei”, a declarat Marcel Vela.

Biroul din Câmpia Turzii va fi înființat în noua clădire a Poliției, de pe strada George Coșbuc.

„Prin Ordinul Ministrului Afacerilor Interne, Ioan Marcel Vela, nr. 139 din 16.08.2020, serviciile publice județene regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor vor organiza la sediile secundare de lucru, între care și municipiul Câmpia Turzii, activități de preluare a documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor și de eliberare a plăcuțelor cu numere de înmatriculare sau provizorii, în zilele de marți și joi.

Spațiul în incinta sediului Poliției Câmpia Turzii este pregătit și cu sprijinul Instituției Prefectului – județul Cluj, în cel mai scurt timp, înmatricularea vehiculelor se va realiza la noi acasa.

Multumesc public prefectului Mircea Abrudean pentru implicare în acest proces”, a transmis primarul Dorin Lojigan.

error: Content is protected !!