Interpreta din Cluj, Angela Rusu, operată la rinichi de o tumoră. Artista, avertizată de medici că antidepresivele îi pot afecta sănătatea

Updated on octombrie 9, 2024 Interpreta din Cluj, Angela Rusu, operată la rinichi de o tumoră. Artista, avertizată de medici că antidepresivele îi pot afecta sănătatea 1

Interpreta din Cluj, Angela Rusu, a trecut printr-o intervenție chirurgicală lungă de patru ore, pentru a i se îndepărta o tumoră de pe rinichiul drept.

Artista a fost diagnosticată cu o tumoare benignă la rinichiul drept, astfel că nu a avut nevoie de chimioterapie sau radioterapie. Operația a durat patru ore și a fost realizată la o clinică privată din Cluj-Napoca. În perioada spitalizării, Angela Rusu a fost avertizată de medici că tratamentul cu antidepresive poate avea efecte grave asupra sănătății ei.

Am fost operată, am avut o intervenție chirurgicală. Am avut o tumoare la rinichiul drept. Mi-au extirpat tumoarea. Era benignă. Deci nu a fost vorba de cancer sau să fac chimioterapie, nimic. Am făcut o postare, pentru că am avut o operație destul de mare, a fost o operație de patru ore. Am fost la o clinică privată din Cluj. M-a operat profesorul urolog, dr. Crișan.

La el am fost și la Medicover la spital am fost internată. Eu, acuma, pentru că am probleme la rinichiul drept, e foarte sensibil și trebuie să am mare grijă, căci am făcut un tratament pentru depresie. Asta am spus-o și la televizor, știa lumea că am avut și o depresie postnatală.

După operație, profesorul mi-a spus, că luam zece pastile antidepresive pe zi, că trebuie să scap de antidepresive. Cantitatea asta, îți dai seama, că funcționam și mă duceam la evenimente. Și iar intram în bula aia. Mi-a zis medicul că trebuie să scap de medicamente pentru că nu sunt bune pentru rinichi’, a povestit Angela Rusu pentru FANATIK.

Potrivit acesteia, medicul i-a sugerat să scape de antidepresivele pe care artista le lua din cauza depresiei postnatale.

Pentru a rezolva problema depresiei, cântăreața urmează un tratament sub supravegherea medicilor, deoarece ar putea intra în sevraj dacă se oprește din a lua antidepresive în mod brusc.

„Am aflat de la un medic foarte bun de aici, îl cheamă Cristian Grecu Gaboș, are clinică la Târgu Mureș. Am auzit că e un psihiatru foarte bun. După operație, am venit la el la consult. Mi-a spus: Eu nu pot să îți scot medicamentele astea, fără să fii supravegheată de medici.

Mi-a zis că dacă mi le scoate, s-ar putea să intru în sevraj. Mie mi-au scos zece pastile. Am rămas cu trei acuma. Eu mă tratez ca să îmi scoată tratamentul din cauza rinichiului. Mie mi-a tot scăzut doza să nu fac ceva, Doamne ferește, la rinichi. Încă ceva, mie tratamentul cu antidepresive mi-a fost prescris total greșit de către alți medici”, a mai povestit artista.

 

error: Content is protected !!