Se deschide Satul lui Moș Crăciun în Transilvania. „Locul unde distracția și confortul se împletesc perfect pentru întreaga familie!”

Updated on octombrie 2, 2024 Se deschide Satul lui Moș Crăciun în Transilvania. „Locul unde distracția și confortul se împletesc perfect pentru întreaga familie!” 1

Se deschide un parc tematic, Satul lui Moș Crăciun, în localitatea Timișu de Sus, pe DN1 nr.47, jud. Brașov. Parcul tematic Satul lui Moș Crăciun va fi deschis pe tot parcursul anului, cu excepția lunii septembrie, dedicată lucrărilor de mentenanță.

„Locul de Joacă exterior din Spiridușilor este un tărâm de veselie și aventură, perfect pentru copiii sub 8 ani! 🎉 Aici, cei mici se pot juca în siguranță, sub atenta supraveghere a părinților, care se pot relaxa pe băncile confortabile, savurând ceva delicios de pe Aleea Comercială din sat. 🍦💖 E locul unde distracția și confortul se împletesc perfect pentru întreaga familie!”

Parcul se deschide pe 1 Decembrie 2024 și se vizitează doar în cadrul unor tururi ghidate de spiriduși, care vă vor conduce rând pe rând prin toate căsuțele din sat. Turul durează 50 de minute, cu pauză de 10 minute, exact ca la școală. La fiecare obiectiv veți asculta o poveste minunată. Veți începe la casa de bilete, apoi pe Poarta Magică veți păși însoțiți de un spiriduș zglobiu, pe tărâmul Moșului, transmit organizatorii.

Vizita începe cu Casa Spiridușilor, veți continua cu Poșta, Atelierul de jucării, urmează Casa și Biroul lui Moș Crăciun, Atelierul de împachetat cadouri, apoi în curte veți descoperi Sania Magică și veți vizita Grajdul Renilor, iar vizita se încheie cu Magazinul de suveniruri, unde veți putea alege amintiri dragi din Satul lui Moș Crăciun.

În perioada 1 noiembrie – 31 ianuarie, toți vizitatorii se vor întâlni cu Moșul, care îi așteaptă în Casa lui, unde după ce vor asculta o poveste minunată, vor putea face multe poze frumoase. Moșul are multe sfaturi pentru voi, iar toți copiii care îi trec pragul vor primi cadouri cu suveniruri specifice sărbătorilor de iarnă.

În această perioadă puteți alege să ne vizitați în cadrul unui tur normal sau, dacă vă doriți o experiență cu totul specială, vă invităm în turul VIP, care are loc în fiecare zi, începând cu 10 decembrie până pe 24 decembrie, între orele 19.00 și 22.00. Într-adevăr, aceasta este o experiență deosebită și dacă vă doriți un astfel de tur trebuie să vă grăbiți cu rezervarea pentru că sunt primele tururi care se ocupă.

Nu puteți ajunge în această perioadă sau sunt deja ocupate locurile? Nu vă faceți griji. După cum vă spuneam, parcul tematic este deschis 11 luni pe an, și fiecare lună aduce noi surprize și multe personaje iubite de copii și nu numai.

error: Content is protected !!