Fiul lui Nelson Mondialu’ s-a căsătorit într-o locație de lux din Cluj Napoca. Reguli stricte pentru musafiri

Updated on septembrie 16, 2024 Fiul lui Nelson Mondialu’ s-a căsătorit într-o locație de lux din Cluj Napoca. Reguli stricte pentru musafiri 1

Livian Pop și-a găsit fericirea alături de Alexandra Dumitru, iar după un an de relație, cei doi au decis să facă pasul cel mare și să se căsătorească. Fiul lui Nelson Mondialu’ a devenit celebru după ce a câştigat al doilea sezon al show-ului “Puterea Dragostei” şi a fost implicat într-o relaţie cu Bianca Comănici.

Fiul lui Nelson Mondialu’ s-a căsătorit religios. Livian Pop şi Alexandra Dumitru și-au unit destinele într-un decor de poveste. Nunta a avut loc într-o locație de lux din Cluj-Napoca, iar cei doi miri au stabilit câteva reguli stricte pentru ca evenimentul să fie unul memorabil, astfel încât invitații să se distreze și să participe activ la petrecere, informează romaniatv.net.

„La nuntă, nimeni nu are voie să iasă afară. De ce zic asta? La alte nunți toată lumea era afară. Deci, a rămas sala goală. Toată lumea era afară cu alea aprinse și stăteau și treceau orele și își aprindeau încă una. Stăteau bărbații afară câte o oră pe un trabuc. O seară vă puteți abține, de la patru jumate la două jumate. Cine vine la nuntă nu are voie să părăsească nunta până la ora 12. Fără nicio glumă, când vine tortul. Nu aveți voie cu telefon. Nu le luați ca pe niște reguli. Îi protocol. Așa este protocolul nunții”, a anunțat Livian Pop.

Mirele a ales un costum negru, elegant, care i-a subliniat rafinamentul, în timp ce mireasa a optat pentru o rochie simplă, dar sofisticată, cu o crăpătură îndrăzneață pe picior, punându-și în valoare frumusețea naturală. La eveniment a fost prezent și fiul celor doi, care a completat imaginea perfectă a familiei lor.

Printre artiști s-au numărat nume sonore care au asigurat atmosfera. Marcel Pavel a fost una dintre vedetele serii, cântând la dansul mirilor piesa „Frumoasa mea,” un moment plin de emoție și romantism pentru cei doi proaspăt căsătoriți. De asemenea, cunoscutul manelist Florin Salam a fost prezent pentru a întreține atmosfera cu energia sa caracteristică, scrie cancan.ro.

Acesta s-a remarcat printr-un moment specific, când s-a lansat în tradiționalele „dedicații fără număr,” sponsorizate de nimeni altul decât socrul mare, Nelson Mondialu. Personalitatea excentrică a acestuia și gesturile sale de generozitate nu au lipsit nici de această dată, contribuind la farmecul serii.

error: Content is protected !!