Litoralul se mută la Cluj, pe plaja Grigorescu. Concerte, picnic și atmosferă mediteraneană la Vamos a la playa

Updated on iulie 11, 2024 Plaja Grigorescu, un loc plin de farmec, se transformă pentru 10 zile într-un litoral al clujenilor.

Între 26 de iulie și 4 august începe VamosALaPlaya! Ediția 6 propune comunității clujene un sejur de zece zile în care aduce atmosfera mediteraneană pe plaja Grigorescu.

„Ce se va întâmpla timp de 10 zile?
Muzică chill
Concerte în aer liber

DJ set
Jocuri de plajă
Campionat de table și remy (cu premii)

Petanque și frisbee
Boho lounge & bar
Food point și picnic

…și multe altele vă așteaptă între 26 iulie și 4 august la Plaja Grigorescu.
INTRAREA ESTE GRATUITĂ!”, transmit organizatorii.

3000 mp de plajă au fost curățați și amenajați miercuri pentru a fi redată clujenilor. Nisipul a fost nivelat și pregătit pentru cei care doresc să facă plajă sau să se răcorească pe malul Someșului.

Litoralul se mută la Cluj, pe plaja Grigorescu. Concerte, picnic și atmosferă mediteraneană la Vamos a la playa 1 Litoralul se mută la Cluj, pe plaja Grigorescu. Concerte, picnic și atmosferă mediteraneană la Vamos a la playa 2 Litoralul se mută la Cluj, pe plaja Grigorescu. Concerte, picnic și atmosferă mediteraneană la Vamos a la playa 3 Litoralul se mută la Cluj, pe plaja Grigorescu. Concerte, picnic și atmosferă mediteraneană la Vamos a la playa 4 Litoralul se mută la Cluj, pe plaja Grigorescu. Concerte, picnic și atmosferă mediteraneană la Vamos a la playa 5 Litoralul se mută la Cluj, pe plaja Grigorescu. Concerte, picnic și atmosferă mediteraneană la Vamos a la playa 6 Litoralul se mută la Cluj, pe plaja Grigorescu. Concerte, picnic și atmosferă mediteraneană la Vamos a la playa 7 Litoralul se mută la Cluj, pe plaja Grigorescu. Concerte, picnic și atmosferă mediteraneană la Vamos a la playa 8 Litoralul se mută la Cluj, pe plaja Grigorescu. Concerte, picnic și atmosferă mediteraneană la Vamos a la playa 9 Litoralul se mută la Cluj, pe plaja Grigorescu. Concerte, picnic și atmosferă mediteraneană la Vamos a la playa 10 Litoralul se mută la Cluj, pe plaja Grigorescu. Concerte, picnic și atmosferă mediteraneană la Vamos a la playa 11

error: Content is protected !!