Se adâncește misterul cadavrului găsit într-o remorcă. Sora femeii moarte se afla sechestrată într-un bloc din apropiere

Updated on iunie 11, 2024 Se adâncește misterul cadavrului găsit într-o remorcă. Sora femeii moarte se afla sechestrată într-un bloc din apropiere 1 Se adâncește misterul cadavrului găsit într-o remorcă. Sora femeii moarte se afla sechestrată într-un bloc din apropiere 2

Dublă descoperire, cumplită, într-o parcare din Oradea. Poliţiştii au dat de cadavrul unei femei care era ascuns într-o remorcă. Pe o altă femeie au găsit-o sechestrată în blocul din apropiere. Era înfometată şi plină de răni, dar încă în viaţă. Din primele date, există suspiciunea că cele două, care ar fi surori, au fost victime ale proxeneţilor.

Alarma a fost dată marţi dimineaţa, când cadavrul unei femei a fost găsit într-o remorcă parcată într-o zonă de blocuri. Trupul fusese pus într-o valiză, care ulterior a fost acoperită cu nisip, scrie observatornews.ro.

Cadavrul a fost descoperit de locuitorii din zonă, într-o mică remorcă acoperită cu prelată, ca urmare a mirosului degajat de corpul în descompunere. Anchetatorii au luat imediat în calcul că este vorba de o crimă.

Trupul femeii de 31 de ani a fost găsit în jurul orei 7. Era în poziţie ghemuită şi se crede că decesul ar fi avut loc vineri sau sâmbătă. Crima s-a comis în afara oraşului, au stabilit achetatorii.

La scurt timp, poliţiştii au primit o informare că într-un bloc din apropiere ar fi o persoană sechestrată. Oamenii legii au găsit o femeie în stare gravă, în vârstă de 25 de ani, cu multiple leziuni pe tot corpul, nemâncată. În prezent, aceasta se află la unitatea de primiri urgențe. În apartament, locuiau patru persoane: trei femei şi un bărbat. Toate persoanele implicate se află în custodia poliţiei.

Oamenii din zonă spun că în zonă ar fi proxeneţi şi că deseori se aud certuri între femei şi bărbaţi. Ulterior, poliţiştii au stabilit că cele două femei sunt surori.

Cele două surori locuiau în apartament alături de o altă femeie, mai în vârstă decât ele. Despre toate trei, oamenii legii au aflat că practicau prostituția, astfel că nu este exclus ca ele să fi devenit victime ale proxeneților care le exploatau, informează bihoreanul.ro.

Interesant este și că atât cadavrul femeii, cât și sora ei subnutrită au fost găsite în urma aceluiași apel la 112 făcut marți dimineață de un bărbat. Deocamdată, nu se știe implicarea lui în poveste.

error: Content is protected !!