Florin Piersic, operat de urgență. Starea marelui actor s-a înrăutățit brusc după ultimul spectacol

Updated on aprilie 29, 2024 Florin Piersic, operat de urgență. Starea marelui actor s-a înrăutățit brusc după ultimul spectacol 1

Florin Piersic (88 de ani) a fost operat de urgență la un spital din Cluj. După ultimul spectacol, starea marelui actor s-a înrăutățit brusc. Dus de urgență la spital, medicii au concluzionat că este vorba despre o infecție, care ulterior s-a localizat la nivelul unuia dintre genunchi.

Ulterior, Florin Piersic a fost internat de urgență la Spitalul Militar din Cluj Napoca, o clinică de elită din oraș. Marele actor a fost internat într-o rezervă de la Secția de Ortopedie, transmite Foaia Transilvană.

Operația la genunchi a fost efectuat de cunoscutul medic ortoped Claudiu Chitea. Acesta face parte din tânăra generație de medici români care au ajuns în top. Claudiu Chitea de la Spitalul Militar din Cluj Napoca face parte din această categorie fiind considerat o somitate în acest domeniu medical.

Florin Piersic (88 ani) se confruntă cu probleme de sănătate.

În anul 2019, actorul în vârstă de 88 de ani a mai fost supus unei intervenții la genunchi, la București. Penultimul spectacol la care luase parte a fost tot în luna aprilie, însă anul trecut. La momentul acela, marele actor se afla într-un turneu prin țară, jucând în spectacolul „Străini în noapte”. Tot atunci, Florin Piersic ar fi trebuit să ajungă și la Cluj-Napoca, pentru a susține spectacolul.

Însă nu s-a mai întâmplat acest lucru, deoarece s-a confruntat cu probleme de sănătate. Motiv pentru care spectacolul de la Cluj a fost, atunci, anulat.  Anul acesta, actorul de 88 de ani a venit să îi încânte pe privitori cu talentul său pe scenă. Din păcate, însă, la finalul spectacolului problemele de sănătate au început să fie și mai apăsătoare, având nevoie de intervenția specialiștilor.

error: Content is protected !!