Cel mai luxos loc de relaxare din nordul Ardealului se deschide în 10 mai. Se află la mai puțin de 3 ore de Cluj

Updated on aprilie 27, 2024 Cel mai luxos loc de relaxare din nordul Ardealului se deschide în 10 mai. Se află la mai puțin de 3 ore de Cluj 1

Cunoscut cândva ca și „Vama Veche” a județului Satu Mare, pentru că era locul unde iubitorii de natură se adunau cu corturile pentru a petrece timpul liber și pentru a se distra, lacul de la Oțeloaia s-a transformat în ultimii ani în una din cele mai luxoase destinații pentru o ieșire de weekend din județul Satu Mare.

Odata cu schimbarea conducerii, din urmă cu câțiva ani, serviciile locației de cazare și a piscinei au crescut considerabil, atât numeric cât și calitativ iar acum se pot lăuda că sunt opțiunea de top din județ pentru un weekend de plaja și bălăceală. Acest lucru este exprimat și prin prețul de intrare, respectiv 80 lei/zi pentru piscină, acolo unde locurile sunt limitate, decizie luată pentru confortul clienților, transmite obiectiv-sm.ro

Cei de la Popasul Codrenilor au anunțat data deschiderii sezonului estival din acest an, care este 10 Mai. Totodată aceștia au anunțat și prețurile la piscină și ofertele de cazare pentru acest an.

Zona sătmăreană Codru- Homoroade se întinde la poalele Culmii Codrului sau munții Făgetului, fiind o regiune de dealuri cu înălţimi între 180 m – 300 m, zona din Piemontul Codrului, cu o vegetaţie bogată de tip cerete, respectiv păduri de stejar, fag, gorun. Locația, unde este amplasată pensiunea Popasul Codrenilor, este cunoscută in judetul Satu Mare ca fiind “Lacul Oțeloaia”, unde iubitorii de drumeţii şi pădure poposeau cu cortul în perioada verii, respectiv locul unde se organizează festivalul folcloric al “Cantecului şi Jocului Codrenesc”. Această manifestare artistică se ţine anual în luna august, într-un decor mirific, pe o scenă amplasata pe lacul Oţeloaia, unde codrenii din satele vecine şi iubitorii de folclor au ocazia de a-şi aminti de dansurile şi cântecele codreneşti.

Cel mai luxos loc de relaxare din nordul Ardealului se deschide în 10 mai. Se află la mai puțin de 3 ore de Cluj 2

Pensiunea Popasul Codrenilor clasificată la 4 margarete, este amplasată într-un cadru mirific, în comuna Homoroade, sat.Homorodu de Sus, în pădurea Homoroade,pe marginea lacului “Oteloaia”, la o distanţă de 30 km de Satu Mare, accesul făcându-se de pe DJ193 A Satu Mare Solduba, la ieşirea din Homorodul de Sus la stânga spre culmea codrului, informează gazetanord-vest.ro

Lângă pensiune se află o terasă deschisă în suprafaţă de 200 mp cu bucătărie aferentă, având o capacitate de 70 de locuri, cu vedere panoramică asupra lacului.

Cel mai luxos loc de relaxare din nordul Ardealului se deschide în 10 mai. Se află la mai puțin de 3 ore de Cluj 3

Tot aici există o zonă de agrement care deserveşte atât turiştii care sunt cazaţi la pensiune cât şi turiştii sosiţi în zonă ocazional pentru recreere sau cu ocazia diverselor manifestări culturale artistice. Aceasta vă pune la dispoziţie piscina cu apă sărată şi încălzită la 26 – 30 de grade Celsius, filtrată şi tratată, curată ca lacrima , cu o lungime şi adâncime bună pentru înot. Numărul de locuri este limitat, maxim 60 de locuri, reprezentând echivalentul numărului de şezlonguri.

Cel mai luxos loc de relaxare din nordul Ardealului se deschide în 10 mai. Se află la mai puțin de 3 ore de Cluj 4

error: Content is protected !!