O elevă a căzut de la etajul clădirii unei școli din Cluj Napoca

Updated on aprilie 22, 2024 O elevă de la o unitate de învățământ de pe strada Dorobanților din Cluj Napoca a căzut, luni, de la etajul școlii. Tânăra a fost transportată la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca, alături de un echipaj SMURD, tip terapie intensivă mobilă, au intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență unei tinere care, cel mai probabil, a căzut de la înălțime în cadrul unei unități de învățământ situată pe strada Dorobanților din municipiul Cluj-Napoca.

Echipajele operative au găsit tânăra în stare de conștiență, era cooperantă, și prezenta multiple traumatisme. Echipajul SMURD i-a acordat asistență medicală de urgență, ulterior fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

Astăzi, 22.04.2024, între orele 14:00-15:00, respectiv la ora de limba engleză, în prezența colegilor și a doamnei profesoare.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca, alături de un echipaj SMURD, tip terapie intensivă mobilă, au intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență unei tinere care a căzut de la etajul I al unității de învățământ, Liceul de Arte Plastice, “Romulus Ladea” Cluj-Napoca.

Echipajele operative au găsit tânăra în stare de conștiență, era cooperantă și prezenta multiple traumatisme. Echipajul SMURD i-a acordat asistență medicală de urgență, ulterior fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Din declarațiile profesoarei reiese că eleva s-a dus înspre colegii din spatele clasei, în timp ce profesoara discuta cu un alt elev. Când a văzut-o stând în șezut, pe pervazul geamului din spatele clasei, a atenționat-o să coboare, îndreptându-se spre ea, moment în care fata s-a lăsat pe spate și și a căzut în gol.

Precizăm faptul că directorul Liceului de Arte Vizuale „Romulus Ladea” Cluj-Napoca a informat imediat I.Ș.J. Cluj cu privire la incidental petrecut în spațiul școlii, potrivit procedurii de comunicare a incidentelor în regim de urgență”, precizează reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

error: Content is protected !!