(Video) Destinație de vacanță pentru clujeni. Bordeiele din lemn ale Andreei Esca. Ce tarif are pentru o noapte în complexul ei turistic, de 1 Mai

Updated on aprilie 17, 2024 (Video) Destinație de vacanță pentru clujeni. Bordeiele din lemn ale Andreei Esca. Ce tarif are pentru o noapte în complexul ei turistic, de 1 Mai 1

Andreea Esca, prezentatoarea principalului jurnal de știri de la PRO TV, deține un complex impresionant în satul Porumbacu de Sus, din județul Sibiu.
Complexul turistic este unul din cele mai originale resorturi de la noi din țară. Complexul este format din cinci căsuţe (bordeie) din lemn, vechi de 150 de ani, care au fost recondiționate și aduse la standardele actuale.
Conform presei centrale, toate cele cinci căsuțe sunt dotate cu baie și chicinetă privată. Pentru a diferenția locurile de cazare, prezentatoarea de știri le-a pus nume sugestive, precum: Floarea Vieții, Casa Berbec, Casa Moara, Casa Soarelui și Casa Prieteniei.

Descoperiți 5 case tradiționale din lemn, pe malul râului, care au mai bine de 150 de ani. Toate restaurate în 2019 și dotate cu facilități moderne. Veți putea experimenta aroma românească într-o casă compusă din două dormitoare într-un spațiu deschis și o baie. În stațiune există trei Pavilioane unde vă puteți savura cafeaua și, de asemenea, puteți face un grătar cu prietenii”, se arată în descrierea locației, potrivit B1 Tv.

Dar, cei care vor să își petreacă minivacanța de 1 Mai într-un dintre aceste case trebuie să știe că o noapte de cazare costă 774 de lei. Casa are 48 de metri pătrați, 2 dormitoare, o baie, o bucătărie comună cu multe facilități precum, mașină de cafea, prăjitor de pâine, plită, ustensile de bucătărie, fierbător, cuptor cu microunde și frigider, scrie Can Can.

Zona exterioară a complexului aer și o zonă de picnic, grătar, terasă, zonă de luat masa, grădină, șezlonguri, paturi de plajă și baie în aer liber.
Mai mult, cei care vin însoțiți de copii, unitatea de cazare are jocuri, puzzle-uri și un teren de joacă.

Vedete din România care sunt pasionate de căsuțele de vacanță ale Andreei Esca
Pe moșia prezentatoarei de știri din Transilvania au locuit numeroase vedete din România. Printre acestea se numără Tudor Chirilă care și-a sărbătorit ziua de naștere la cabanele deținute de Andreea Esca. De asemenea, Pavel Bartoș, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Rareș Năstase, Roxana Hulpe s-au cazat la căsuțele pe care vedeta le are în apropiere de Sibiu.

Vă invităm să descoperiți domeniul nostru și să vă stârnim curiozitatea de a ne vizita. Așadar, iată în câteva cuvinte ce ne-am dorit. Să restaurăm cât mai multe case din satul Porumbacu de Sus, de la poalele Negoiului, Țara Făgărașului, să le redăm farmecul de altădată, și să vă primim în ele oferindu-vă în același timp toate facilitățile timpurilor moderne. Fiecare casă își are propria poveste iar înăuntru veți găși multe obiecte cu istorie folosite acum ca decor sau cu o altă întrebuințare.Locuri ideale pentru evadarea din oraș și trăirea unor experiențe rurale autentice”, își descrie Andreea Esca cabanele, conform Ora de Sibiu.

Andra, Esca, Smiley, Theo Rose, Irina Rimes cântă imnul echipei naționale pentru EURO 2024!
Federația Română de Fotbal a lansat marți, 16 aprilie, imnul naționalei României pentru Euro 2024, turneu final care va avea loc în perioada 14 iunie – 14 iulie în Germania, scrie RTV

Realizat de FRF în colaborare cu ProTV (televiziunea care va transmite pe canalele sale Euro 2024), imnul este cântat de Smiley, dar acesta este ajutat și de vedete ale postului tv precum Andra, Theo Rose, Irina Rimes, Cătălin Măruță sau Andreea Esca.
„Visăm împreună” este titlul imnului României pentru Euro 2024.

”EURO 2024 este cel mai așteptat spectacol fotbalistic al acestui an! Toți ne dorim cu nerăbdare să trăim emoția revenirii naționalei la un turneu final, dar și să vedem cine va reuși să meargă până la capăt și să devină noua campioană europeană.

Și de această dată, toți pasionații de fotbal vor putea urmări fiecare meci la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, de oriunde ar fi. Iar surprizele nu se opresc aici – alături de FRF, lansăm de astăzi o campanie specială de promovare a EURO 2024”, a declarat Antonii Mangov, Programming Director.

error: Content is protected !!