(Video) Explozie puternică într-un bloc, de la o trotinetă electrică. Un perete al clădirii a fost smuls de deflagrație, un tânăr a ajuns la spital

Updated on aprilie 16, 2024 (Video) Explozie puternică într-un bloc, de la o trotinetă electrică. Un perete al clădirii a fost smuls de deflagrație, un tânăr a ajuns la spital 1

Explozie puternică într-un bloc, de la o trotinetă electrică. Suflul deflagraţiei a smuls un perete al clădirii, un tânăr a ajuns la spital. Vorbim despre o victimă, un tânăr de 30 de ani care se afla în respectivul apartament la momentul exploziei. Acesta a fost dus de Ambulanţă la spital cu răni pe membre.

Explozia ar fi fost provocată de bateria unei trotinete, scrie Antena 3. După explozie a urmat un incendiu, iar aproximativ 25 de persoane s-au autoevacuat din blocul de 10 etaje din Iaşi.Din primele informaţii pare a fi vorba despre o baterie de la o trotinetă electrică ce era pusă la încărcat în sufrageria apartamentului.

Zidul exterior al acelei camere din Iași a fost pus la pământ. Tâmplăria a rămas prinsă în copacul din faţa blocului. Din bloc s-au autoevacuat 25 de persoane. Cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, alături de poliţişti, fac verificări pentru a vedea cu exactitate ce s-a întâmplat de s-a ajuns la o explozie atât de puternică, conform Observator Tv.
Incendiul a fost stins de pompieri în foarte scurt timp, dar oamenii spun că s-au speriat. Explozia s-a resimţit ca un cutremur.

A murit după ce a căzut de pe trotinetă
Un bărbat în vârstă de 43 de ani a decedat, la finalul săptămânii trecute, după ce a căzut de pe trotineta cu care circula, iar în căzătură s-a lovit la cap.

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a constatat că un bărbat de 43 de ani, din municipiul Sfântu Gheorghe, care se deplasa cu o trotinetă electrică pe strada 1 Mai, dinspre Piaţa Fântânii spre strada Orko, în dreptul imobilului cu numărul 27 s-a dezechilibrat, a căzut de pe trotinetă şi s-a lovit la cap.

A fost solicitată prezenţa unui echipaj medical pentru a acorda ajutor de urgenţă bărbatului, însă, din păcate, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, agent şef de poliţie Gabriela Dinu, conform bzb.ro.

error: Content is protected !!