(Video) Un jandarm a primit 300.000 de euro în cont fără să vrea. Emoții când a vrut să-și scoată salariul: „Ce de bani! Cum să nu vii la jandarmi? Într-o lună îți cumperi Lamborghini, într-o lună iaht”

Updated on aprilie 14, 2024 (Video) Un jandarm a primit 300.000 de euro în cont fără să vrea. Emoții când a vrut să-și scoată salariul: „Ce de bani! Cum să nu vii la jandarmi? Într-o lună îți cumperi Lamborghini, într-o lună iaht” 1

Un jandarm a avut parte de o surpriză neașteptată atunci când și-a verificat contul bancar pentru a-și primi salariul. În locul sumei obișnuite, acesta a găsit peste 1,6 milioane de lei, echivalentul a peste 300.000 de euro. Ulterior s-a descoperit că salariile a 250 de cadre militare, colegi ai subofițerului, au fost virate în contul său în 250 de rate distincte. Evenimentul a avut loc în contextul în care câteva sute de colegi jandarmi așteptau încă să-și primească salariile, fără să își poată explica întârzierea.

Subofițerul din București, originar din Gorj, a realizat un material video în care a arătat sumele exorbitante din contul său, exprimându-și uimirea și surpriza în fața acestei situații neobișnuite.
Ce de bani! Cum să nu vii la jandarmi? Într-o lună îți cumperi Lamborghini, într-o lună iaht. Uite! Dau așa până mâine”, a spus jandarmul, conform Antena 3.

Reprezentanții Jandarmeriei Capitalei au precizat că situația a fost remediată și că se fac verificări cu privire la cauza acelei erori tehnice.

Din cauza unei erori tehnice de încărcare și preluare a unui fișier electronic, drepturile salariale aparținând unui grup de cadre militare ale Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București au fost virate în contul unui singur cadru militar al unității noastre din acel grup. Această situație a fost remediată seara trecută, iar în această dimineață, începând cu ora 09:00, personalul cu conturile deschise la banca respectivă și-a încasat drepturile salariale în mod corespunzător. La acest moment, se fac verificări cu privire la cauza acelei erori tehnice, fiind pentru prima dată când unitatea noastră se confruntă cu o astfel de situație”, au declarat reprezentanții Jandarmeriei Capitalei, conform Observator TV.

”Este fără precedent așa ceva”
Preț de câteva ore, sutele de jandarmi care așteptau banii au cerut explicații pentru întârziere. Așa au aflat că doar unul dintre ei a fost norocos. Inițial li s-a cerut militarilor să aibă răbdare până luni, însă – susțin șefii Jandarmeriei Capitalei, încurcătura s-a rezolvat mult mai repede, scrie Stirile Pro TV.

Fost jandarm: ”Este fără precedent așa ceva. Din experiența mea de peste 20 de ani de activitate, nu s-a mai întâmplat așa ceva. Întârzieri la salarii de două-trei zile, din câte îmi amintesc, au mai fost. Dar așa ceva, nu. Din punctul meu de vedere este un eveniment destul de grav”.

Potrivit unor surse din interiorul Jandarmeriei, în trecut a existat un incident asemănător. Atunci, salariile jandarmilor ar fi fost calculate și virate greșit, iar angajata de la Serviciul Financiar responsabilă de situație ar fi fost cercetată și sancționată.

error: Content is protected !!