(Video) Drama unei familii. Copila lor a căzut a doua oară de la etaj. Vecină: „dacă o pierdea din mână cădea jos, se arunca în fața mașinii”

Updated on aprilie 4, 2024 (Video) Drama unei familii. Copila lor a căzut a doua oară de la etaj. Vecină: „dacă o pierdea din mână cădea jos, se arunca în fața mașinii” 1

Tragedie cu repetiție.  O fetiță a căzut de două ori de la ferestra locuinței sale, aflată la etajul doi. Primul accident a avut loc în 2021, iar cel de-al doilea, tras la indigo, joi dimineață.
Copilul de 4 ani este acum în comă, la spital.

Fetița de 4 ani din Mioveni, Argeș, era acasă cu mama ei. Nimeni nu știe cum a reușit să deschidă fereastra, pentru că părinții instalaseră sisteme de siguranță la fiecare geam, în urma pățaniei de acum doi ani și jumătate.
Martor: „Deja copilul îl pusese pe targă la salvare” și …
Reporter: Mai respira ?
Martor: „Ziceau că e mai critic decât data trecută.”

Copilul încă nu se recuperase complet după accidentul din 2021. Chiar azi trebuia să meargă la terapie, conform Stirile Pro Tv.
A mai căzut o dată, de aia făcea fizioterapie. Daaa … Dar a căzut pe aerul ăla condiționat, sus, acolo. Acuma tocmai acolo s-a aruncat !” explica o vecină.
Femeie: „Face terapie cu băiatul meu. ­, dacă o pierdea din mână cădea jos, se arunca în fața mașinii … că sunt bulversată și nu pot să mai vorbesc !”

“Mama a lăsat-o două minute, cât îi dăduse să mănânce, trebuia să o îmbrace. A mers până în baie. Când s-a întors nu mai era. Urma să plece într-un sfert de oră”, povesteşte un martor, conform Observator Tv.

Martorii au sunat la 112 și copilul a fost transportat cu ambulanța la spital.
Nicolae Tudose martor: „Am văzut o doamnă plângând și un copil pe trotuar. Sper să îi dea Dumnezeu sănătate copilului, vă dați seama, a doua oară ! Ce-o fi în sufletul părinților … nu pot să-mi dau seama …”
Medicii au constatat că fetița a suferit traumatisme grave, mai ales la cap, și au cerut transferul la București, cu elicopterul.

Echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă intervine pentru a efectua transferul unei paciente cu vârsta de 4 ani, care prezintă politraumatisme, de la Spitalul de Pediatrie Piteşti la elicopterul SMURD”, au informat oficialii ISU Argeş, conform Observator TV.

Dr. Tudor Ionescu, manager Spitalul de Pediatrie Pitești: „În comă Glasgow, trei puncte. În momentul de față este intubată și ventilată mecanic.”
Poliția cercetează cazul, dar din primele informații, pare a fi vorba despre un ghinion teribil.

error: Content is protected !!