O adolescentă de 15 ani a fost bătută crunt de 5 cerșetoare. ”Una a scos cuțitul și a vrut să o omoare. Au încercat sa îi taie părul, au trântit-o pe jos”

Updated on aprilie 3, 2024  

stiri din Cluj, stiri locale Cluj, stiri Cluj, stiri Cluj Napoca, stiri din Cluj Napoca, stiri Cluj

O adolescentă de 15 ani a fost bătută crunt de 5 cerșetoare pe o stradă din Sibiu.  Alexandra mergea spre școală în prima parte a zilei de luni, 1 aprilie când un grup de oameni ai străzii care probabil se aflau sub influența băuturilor alcoolice, au devenit agresivi atât verbal cât și fizic.

Eleva nu a băgat în seamă strigătele bărbaților care strigau la ea, mergând mai departe, chiar și după ce aceștia au aruncat spre ea cu o sticlă. Mai departe, câteva femei din grup au urmărit eleva până a ajuns pe strada Filarmonicii, în apropiere de intersecția cu Bulevardul Coposu, unde acestea au bătut-o cu brutalitate folosind chiar un cuțit.

Ieri verișoara mea în vârstă de 15 ani se îndrepta spre școala Nr. 1 din Sibiu la ora 12:00. Când a ajuns în Centru au început niște indivizi aflați sub influența alcoolului și posibil și a drogurilor, să țipe după ea pe strada. Au aruncat cu o sticlă după ea. Cand a ajuns în colții străzii, indivizii erau și cu niște femei inclusiv adolescente care din câte am înțeles cerșesc în Centrul Sibiului. Fata nu le-a dat importanță și a mers mai departe spre școală iar când a ajuns in colțul străzi acele 5 femei au sărit pe ea și au început să o bată, în același timp una dintre acele femei a scos cuțitul vrând să o omoare, au încercat sa îi taie părul, au trantit-o pe jos. Din fericire a apărut un om care a fugit spre ele iar atunci au lăsat fata în pace și au luat-o la fugă”, a spus Denisa Iordache, verișoara fetei agresate, conform Ora de Sibiu.

Denisa Iordache mai menționează că, în timp ce Alexandra era agresată, mai multe persoane filmau din mașini fără să intervină în vreun fel. Ulterior, adolescenta s-a dus la direcția școlii, care a contactat părinții. Tatăl tinerei a însoțit-o pe fiica sa la secția de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, unde i s-au făcut investigații suplimentare. Urmează ca în zilele viitoare familia să facă demersurile pentru a obține un certificat medico-legal și pentru a depune plângere la Poliție. Câteva persoane din grupul agresiv au fost observate și astăzi în aceeași zonă din Centrul Orașului.

„Fata a fost la spital. Astăzi când a mers la școală din nou, două femei din acel grup erau în Centru. Și pe bărbați i-a văzut și azi. Am apelat în speranța că o să găsim videoclipurile. Au stat mulți și s-au uitat din mașină și filmau, nu făceau nimic. Mai gandesc si la copiii mei și o să-mi fie frică să îi las singuri pe stradă”, a mai spus Denisa Iordache.

Familia fetei dorește să obțină videoclipurile pe care se presupune că trecătorii le-au înregistrat, cu scopul de a identifica persoanele implicate și de a le prezenta autorităților pentru a fi trase la răspundere în conformitate cu legea.

 

 

error: Content is protected !!