(Video) O româncă din Spania a crezut că este curtată de Brad Pitt: „Îmi trimitea inimi și sărutări, se juca foarte mult cu sentimentele și emoțiile mele. Mi-a spus că mă iubește”

Updated on martie 27, 2024 (Video) O româncă din Spania a crezut că este curtată de Brad Pitt: „Îmi trimitea inimi și sărutări, se juca foarte mult cu sentimentele și emoțiile mele. Mi-a spus că mă iubește” 1

O româncă în vârstă de 62 de ani, care trăiește în Spania, a crezut că este curtată de Brad Pitt. În realitate, însă, ea a fost victima unei înșelăciuni uriașe. Într-un interviu pentru publicația „La Region”, Elena Cornea, o româncă stabilită de 12 ani în Spania, a povestit că „Brad Pitt” a contactat-o pe rețeaua de socializare și că a primit din partea acestuia un „card de membru VIP”, care ar fi trebuit să-i permită accesul la evenimente, întâlniri cu vedete și premii în bani.

M-am abonat cu datele mele și a început să-mi trimită mesaje pe WhatsApp. Mi-a dovedit că este el cu permisul de conducere pe care era fotografia lui. Am rămas fără cuvinte”, a mărturisit femeia care trăiește în orașul Ourense . Întrucât este o fană înfocată a actorului, românca a spus că nu putea să lase ocazia să-i scape printre degete.

„A vizitat România în 2000 și l-am văzut de la vreo 50 de metri distanță. Mi-a plăcut foarte mult de el în serialul Dallas, dar mi-a plăcut și în Troia”, a povestit românca. Vrăjită de cuvintele frumoase pe care le primea, Elena Cornea i-a trimis bărbatului care se dădea drept Brad Pitt suma de 1.300 de euro, dintre care 300 de euro prin virament bancar și încă 1.000 de euro printr-un alt transfer, potrivit Adevărul.

De asemenea, ea a mărturisit că falsul „Brad Pitt” i-a făcut și declarații de iubire și îi promitea diferite cadouri, care nu apăreau, însă, niciodată.

Mi-a oferit un pachet cu un cadou care venea din Statele Unite. Am primit o fotografie cu conținutul. Erau bijuterii și mulți bani, cam 50.000 de euro, și nu trebuia să plătesc decât 1.000 de euro taxe vamale. Am făcut transferul prin MoneyGram, m-am dus să ridic coletul și acesta nu exista. Banii mei au mers prin Moldova în Filipine. Apoi, falsul Brad Pitt mi-a cerut încă 3.000 de euro pentru a-mi trimite pachetul direct acasă”, a povestit ea.

Întrebată cum a ajuns să trimită banii, românca a mărturisit: „Ei bine, trebuia să vezi cum vorbește cu mine. Îmi trimitea inimi și sărutări, se juca foarte mult cu sentimentele și emoțiile mele. Mi-a spus că mă iubește”.

În cele din urmă, ea a ajuns la poliție, unde oamenii legii i-au spus că a fost victima unei escrocherii, în spatele contului fals aflându-se niște oameni din Filipine.

error: Content is protected !!