(Video) Oana Roman, șocată după ce a cumpărat carne de la Lidl: „Nu vreți să știți cum pute. Așa arată o carne cumpărată astăzi de la Lidl, care are termen până pe 9 martie”

Updated on martie 6, 2024  

(Video) Oana Roman, șocată după ce a cumpărat carne de la Lidl: „Nu vreți să știți cum pute. Așa arată o carne cumpărată astăzi de la Lidl, care are termen până pe 9 martie” 1

Pe Instagram, Oana Roman le-a povestit internauților că a vrut să gătească ceva, a mers la un supermarket Lidl din apropiere de casa ei să cumpere toate ingredientele, printre care și carne tocată de porc. Când a ajuns acasă și a deschis caserola cu carne a izbit-o un miros greu de descris în cuvinte.

Carnea pe care o cumpărase era, de fapt, stricată. Oana Roman a precizat că produsul era alterat de ceva timp, deși data de valabilitate indica faptul că produsul este bun de consumat încă multe zile.
Așa arată o carne cumpărată astăzi de la Lidl, care are termen până pe 9 martie. Nu vreți să știți cum pute. Așa arată. Anpc-ul să se sesizeze și să se ducă peste domnii de la Lidl. Poate măcar le fac niște controale”, a scris aceasta pe Instagram, conform playtech.ro.

Postarea vedetei a stârnit revolta internauților. Au fost mulți cei care i-au dat dreptate Oanei Roman și au împărtășit și din experiențele lor. Majoritatea a trecut, de câteva ori, printr-o situație similară, cumpărând produse stricate, deși data de valabilitate indica că acestea sunt proaspete.

Oana Roman nu-și revine după pierderea mamei! Ce a postat în mediul online
Finalul lunii februarie nu a fost deloc unul bun pentru Oana Roman și asta pentru că mama ei, Mioara Roman, a pierdut lupta cu boala. Influencerița a avut grijă de cea care i-a dat viață în ultimii ani din viață și a avut grijă ca aceasta să aibă parte de o înmormântare așa cum merită.

La zece zile de la trecerea în neființă a mamei sale, Oana Roman a făcut publice mai multe fotografii din copilărie, în care apare alături de Mioara Roman.
Am fost un bebeluș iubit. Mama era atât de frumoasă și bună!”, a fost mesajul transmis de aceasta, în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de Instagram, conform Antena Stars.

Recent, vedeta a ales să plece cu fiica ei la Sinaia și Predeal, acolo unde s-a putut bucura de niște momente de liniște. În timp ce savura o cafea la un restaurant, vedeta a făcut un InstaStory în care a arătat urmăritorilor săi cum își petrece timpul. În următorul InstaStory, Oana Roman a pozat-o pe fiica ei într-un cadru de pădure, plimbându-se alături de câine.

„Am ajuns acasă și am simțit nevoia de plimbare mai ales că e o vreme superbă. Am scos-o pe Luna în pădure. Ne conectăm la natură și vom face asta des”, a fost mesajul transmis de vedetă, semn că după moartea mamei sale simte nevoia să petreacă mai mult timp în liniște și în natură, pentru a-și găsi echilibrul, scrie Antena 1.

error: Content is protected !!