De unde vine carnea de la Kaufland. Ce trebuie să știi despre gama Purland, adorată de clienți

Updated on februarie 27, 2024 De unde vine carnea de la Kaufland. Ce trebuie să știi despre gama Purland, adorată de clienți 1

Kaufland aduce la raft porc, vită, oaie și pui pentru sărbători. Totuși este bine să știm de unde vin aceste produse și dacă sunt alegerea corectă. Retailerul a anunțat că este primul lanț de magazine din România în care toată carnea de porc de la Raftul Românesc provine de la porci născuți și crescuți în România. Astfel, fermierii români sunt sprijiniți, iar bunăstarea animalelor este și ea asigurată.

„Suntem primul lanț de magazine în care 100% din carnea de porc de la Raftul Românesc provine de la porci născuți, și nu doar crescuți în România, ca urmare a extinderii programului de stimulare a producției interne. Totodată sprijinim fermierii să adere la primul program de bunăstare a animalelor, ce aduce noi standarde de calitate pentru creșterea porcilor”, este anunțul făcut de Kaufland România pe site-ul oficial, potrivit fanatik.ro.

Ce trebuie să știe românii despre gama Purland
În ceea ce privește gama Purland, de altfel adorată de români, această marcă proprie a apărut în urmă cu câțiva ani. Prețurile sunt extrem de accesibile, iar produsele se arată a fi destul de sănătoase. De pe site-ul Kaufland aflăm că produsele K-Purland nu conțin arome artificiale și nici potențiatori de gust. De asemenea, produsele vin sigilate, astfel încât să își păstreze prospețimea și să fie în siguranță.

“Pentru ca felul tău de mâncare preferat să aibă un gust bun, am dezvoltat directivele de calitate K-Purland, care depășesc adesea prevederile uzuale de piață. Astfel, controlăm permanent proveniența, prospețimea, porționarea si trasabilitatea produselor”, se arată pe site-ul Kaufland.

De unde vin produsele din pui CocoRico
Unele dintre cele mai vândute produse pe bază de carne de pui, în România, sunt cele de la CocoRico. Acestea se află pe rafturile tuturor magazinelor de la noi din țară și, de cele mai multe ori, sunt la ofertă. CocoRico este unul dintre brandurile cu istorie. De mai bine de patru decenii, una dintre cele mai bogate zone agricole de la noi din țară furnizează cele mai bune produse din pui.

Istoria CocoRico începe în anul 1982, la Avicola Buzău. Acolo, se afla una dintre cele mai cunoscute ferme din România. Zona este cunoscută datorită bogățiilor agricole, a lacurilor și a râurilor care scaldă peisajul de vis. În prezent, Coco Rico pune pe mesele românilor unele dintre cele mai bune preparate de carne de pui. Totul este rezultatul mai multor factori și tehnici agricole combinate pentru a obține cea mai bună carne de pui.

CocoRico se poate lăuda cu fabrici moderne de producție de hrană pentru pui, dar și cu diverse ferme de reproducție și creștere de pui. De asemenea, brandul mai este cunoscut și pentru abatoarele dotate cu tehnologie de ultimă generație, dar și datorită producțiilor de pui de o zi.

Produsele CocoRico au fost premiate, de-a lungul timpului, pentru calitatea pe care o livrează pe mesele românilor. Printre recunoașteri se numără premiul pentru Excelență în calitate, acordat la Bruxelles.

Din 2019, CocoRico s-a lansat sub o nouă imagine. Brandul a semnat un parteneriat cu Pentagram London, una dintre cele mai mari agenții independente de branding din lume. În 1996, Avicola Buzău a fost listată la Bursa de Valori Românești. Câțiva ani mai târziu, s-a retras și a ales să își mențină capitalul 100% românesc.

error: Content is protected !!