A murit Mioara Roman, fosta soție a premierului Petre Roman

Updated on februarie 23, 2024  

A murit Mioara Roman, fosta soție a premierului Petre Roman 1

Mioara Roman s-a stins din viaţă, azi-noapte, la azilul din Snagov, acolo unde era internată de câteva luni. Surse Observator spun că fosta soţie a lui Petre Roman a pierdut lupta cu viaţa în urma unui stop cardio-respirator. Mioara Roman trăia de câteva luni în căminul de bătrâni din Snagov.

Aceasta a suferit un stop cardio-respirator, azi-noapte, în jurul orei 1 şi din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o readuce la viaţă. Fosta soție a lui Petre Roman suferea de mai multe afecțiuni. În luna octombrie a anului trecut a fost operată și părea că se recuperează . Oana Roman a postat, în preajma sărbătorilor de iarnă, o imagine emoționantă cu mama sa, la care a ținut să menționeze că starea de sănătate a acesteia este din ce în ce mai bună.

Jurnalist de radio, traducătoare și profesoară de limbă şi civilizaţie arabă, fosta soţie a lui Petre Roman şi-a petrecut ultimii ani prin spitale şi centre de recuperare. Mioara Roman suferea de o formă gravă de Parkinson, dar şi de o degenerare neurocognitivă. Pentru a-i oferi în permanenţă îngrijirea de care are nevoie, Oana Roman a decis să îşi ducă mama la azil, însă o vizita des împreună cu fiica ei.

Oana Roman este plecată din ţără, într-o vacanță în Egipt, cu fiica ei. Și-au dorit să sărbătorească împreună cea de-a 10 a aniversare a copilei, a cărei zi de naștere a fost alaltăieri. Cel mai probabil, ele se vor întoarce în decursul zilei de astăzi în țară.

Oana Roman a transmis un mesaj pe rețelele de socializare: „Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc mămica mea pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace.”

 

A murit Mioara Roman, fosta soție a premierului Petre Roman 2

De ce a divorțat Mioara Roman de Petre Roman

Mioara şi Petre Roman au avut un mariaj ce a durat mai bine de trei decenii şi au o fiică împreună. În 2007, cei doi au pus punct căsniciei, iar fostul premier s-a recăsătorit. Chiar şi după divorţ, politicianul a avut doar cuvinte de laudă pentru Mioara Roman.

Mioara Roman și Petre Roman au fost împreună mai bine de 30 de ani și au o familie frumoasă, dar acesta a decis să se despartă de ea. Fostul premier al României a recunoscut că a divorțat pentru că s-a îndrăgostit de o altă femeie și că nu mai este fericit.

„Cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, a spus fostul premier al României, citat de evz.ro.

error: Content is protected !!