(Video) Soferita la pământ, lovită de un polițist, după ce a devenit agresivă. Era într-o mașină cu numere false

Updated on februarie 12, 2024 (Video) Soferita la pământ, lovită de un polițist, după ce a devenit agresivă. Era într-o mașină cu numere false 1

Trei polițiști sunt cercetați după ce au încătușat și luat la șuturi o femeie care devenise agresivă, după ce a fost prinsă în trafic cu numere false la mașină. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

La data de 11 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Titu, județul Dâmbovița, în timp ce se aflau pe raza localităţii Potlogi, au oprit pentru control un autoturism condus de o femeie de 35 de ani, din localitate. În momentul controlului, după ce poliţiştii i-ar fi comunicat femeii că, din primele verificări efectuate,

plăcuţele cu număr de înmatriculare ale autoturismului condus sunt atribuite unui alt autovehicul, şoferiţa ar fi manifestat un comportament agresiv verbal şi a refuzat să coopereze cu poliţiştii, moment în care aceştia au folosit mijloacele din dotare pentru conducerea acesteia la sediul unităţii de poliţie în vederea luării măsurilor legale”, precizează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, potrivit Hotnews.

IPJ Dâmboviţa anunţă că se fac verificări şi cu privire la comportamentul poliţiştilor care au intervenit. „În ceea ce priveşte comportamentul poliţiştilor şi modul de intervenţie, conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări prin Biroul Control Intern, pentru dispunerea măsurilor legale”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Cascadorie” periculoasă: o şoferiţă s-a răsturnat cu Loganul într-o curbă
O șoferiță a fost a fost rănită, zilele trecute, după ce a pierdut controlul volanului mașinii și s-a răsturnat în afara părții carosabile, la intrarea în orașul Galați. Femeia a rămas încarcerată, scrie Adevarul.

Accidentul a avut loc pe DN25, la intrarea în orașul Galați. Potrivit imaginilor surprinse de camera video a autoturismului din spate, mașina condusă de femeie a intrat în curbă și s-a răsturnat în momentul în care volanul a fost mișcat brusc. Probabil, persoana aflată la volan a crezut că mașina intră pe contrasens și a bruscat volanul în încercarea de a o redresa. Mașina a sărit pe marginea drumului unde s-a răsturnat.

A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi scoasă din autoturism femeia de 50 de ani. “Accident rutier, în județul Galați, cu o persoană încarcerată, conştientă, în localitatea Movileni, din comuna Şendreni. Se deplasează 1 ASAS, 1 Descarcerare şi echipaj SMURD tip C de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi”, au transmis reprezentanţii ISUJ Galaţi, conform Observator Tv.
(Video) Soferita la pământ, lovită de un polițist, după ce a devenit agresivă. Era într-o mașină cu numere false 2

Din fericire, femeia de 50 de ani nu a suferit răni grave, dar a fost transportată la Spitalul Judeţean din Galaţi pentru monitorizare.

error: Content is protected !!