(Video) Mercedes în flăcări, în parcarea unui Mall. „Din toți ,,gură cască” de acolo, nu a fost nimeni cu un stingător? Probabil că a avariat-o și pe cea de lîngă”

Updated on februarie 12, 2024 (Video) Mercedes în flăcări, în parcarea unui Mall. „Din toți ,,gură cască" de acolo, nu a fost nimeni cu un stingător? Probabil că a avariat-o și pe cea de lîngă” 1

Au fost clipe de panică ieri în parcarea unui centru comercial. Un autoturism a fost cuprins de flăcări violente. Din fericire, în momentul izbucnirii focului, în autoturism nu se afla nimeni, însă maşina parcată la doar câţiva centimetri a fost şi ea afectată de flăcări, scrie Observator Tv.

Mașina se afla în parcarea exterioară a centrului comercial din Buzău în momentul în care flăcările au cuprins partea din față.
Oamenii au sunat la 112, iar pompierii și-au făcut apariția rapid la fața locului.
Din păcate, la momentul sosirii lor, mașina ardea generalizat și mare lucru nu au mai putut salva, anunță reporterbuzoian.ro.

Toti privitorii au intervenit să îl stingă….care cu găleți de apa care cu stingătoare…offff!/Ce de lume a sărit sa stingă focul, nici măcar miliția😒/Din toți ,,gură cască” de acolo, nu a fost nimeni cu un stingător ? Probabil că a avariat-o și pe cea de lîngă/O zi normala în Buzău… /Toată lumea trece se uita nimic anormal/” Cu atâtea stingătoare în parcare subterană a mall ului, însă nici un spectator nu s ar fi implicat pentru a stinge incendiul”, au comentat videoul pe Facebook

Cosmin Șontica: „Mercedes în flăcări, în parcarea Shopping City Buzău”

Șofer de 18 ani, prins de radar cu 214 km/h pe autostrada A3 Turda-Borș
În perioada 10-11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A3 Turda-Borș, au organizat acțiuni pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și pentru combaterea excesului de viteză.

Astfel, aceștia au constatat și aplicat 117 sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 63.000 de lei, au reținut 14 permise de conducere, dintre care 10 pentru nerespectarea regimului de viteză. La data de 10 februarie a.c., polițiștii au depistat un bărbat de 39 de ani domiciliat în Ungaria, care a circulat cu viteza de 186 km/h pe Autostrada A3, încălcând regimul legal de viteză.

La data de 11 februarie a.c., a fost depistat un bărbat de 54 de ani din județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe autostradă, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Valoarea înregistrată la testarea cu aparatul etilotest a fost de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, polițiștii au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.300 de lei, un tânăr de 18 ani din județul Mureș, întrucât acesta a fost surprins încălcând regimul legal de viteză, respectiv conducea cu 214 km/h.
În cazul conducătorului auto a fost dispusă măsura reținerii permisului de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 120 de zile, scrie Ziarul Unirea.

Tânără de 18 ani rănită într-un accident cu un ATV. A căzut într-o râpă
O tânără a fost rănită, sâmbătă după-amiaza, într-un accident de ATV, în zona Arieșeni. Salvamontiştii punctului de lucru de la Arieşeni au intervenit sâmbătă în sprijinul unei persoane implicate într-un accident cu ATV-ul în zona Arieşeni – Vârtop, scrie Ziua de Cluj.

Potrivit lui Cristian Niţescu, seful Salvamont Salvaspeo Alba, persoana accidentată a fost scoasă din râpă de salvamontişti şi predată unui echipaj SMURD.
Victima, o tânără de 18 ani din judeţul Timiş, a suferit un traumatism la coloana vertebrală, în zona lombară.

error: Content is protected !!