(Video) Un cerb cuminte s-a dus la o școală din Ardeal

Updated on octombrie 19, 2023 Un cerb şi-a făcut apariţia, joi dimineaţă, în curtea unei şcoli gimnaziale din oraşul Râşnov din judeţul Braşov, animalul fiind fotografiat, iar imaginile cu acesta fiind postate pe reţelele de socializare. Reprezentanţii Primăriei şi cei ai Ocolului Silvic au fost anunţaţi despre apariţia cerbului, acesta fiind tranchilizat după ce nu a putut fi direcţionat către pădurea din apropierea unităţii de învăţământ.

Cerbul a stat cuminte lângă gardul şcolii, s-a uitat la cea care îl filma şi il fotografia, iar pentru că nu părea deloc speria, a stat la poză chiar şi culcat în timp ce se odihnea, „şi probabil aştepta elevii să ajungă la ore”, scrie brasov.net.

(Video) Un cerb cuminte s-a dus la o școală din Ardeal 1

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Râşnov, Răzvan Iancu, a declarat pentru News.ro că reprezentanţii Primăriei şi cei ai Ocolului Silvic din localitate au fost înştiinţaţi despre apariţia cerbului, ei încercând să direcţioneze animalul către pădurea din localitate. În condiţiile în care acest lucru nu a fost posibil, cerbul a fost tranchilizat şi, cel mai probabil, va fi relocat.

error: Content is protected !!