Un român a furat o oaie de la o grădină zoologică din Olanda. Angajații cred că a vrut să sacrifice oaia: „De ce ai lua un asemenea animal? Nu ca să te mângâie”

Updated on octombrie 3, 2023 Un român a fost arestat în Olanda după ce a fost prins de polițiști cu o oaie în portbagajul mașinii. Bărbatul furase animalul de la Grădina Zoologică din Eindhoven.

Polițiștii olandezi au oprit în trafic un șofer care conducea haotic pe A2, lângă Boxtel, și au găsit în portabagajul său o oaie vie. Bărbatul de 37 de ani, de origine română, a fost arestat și este suspectat că ar fi condus sub influența alcoolului sau a drogurilor, a declarat pentru NU.nl un purtător de cuvânt al poliției, preluat de digi24.ro.

Un român a furat o oaie de la o grădină zoologică din Olanda. Angajații cred că a vrut să sacrifice oaia: „De ce ai lua un asemenea animal? Nu ca să te mângâie” 1

Animalul avea prinsă de ureche o crotalie, astfel că s-a descoperit rapid de unde provenea. Este vorba despre o grădină zoologică din Eindhoven. Oaia este nevătămată și a fost găzduită la adăpostul regional pentru animale din Ravenstein, până a fost dusă înapoi la grădina zoo de unde a fost luată de român.

Angajații fermei bănuiesc că românul a vrut să sacrifice oaie. „Altfel de ce ai lua un asemenea animal? Nu ca să te mângâie…”, spun aceștia.

error: Content is protected !!