(Foto) Clujeanul Alin Oprea, solistul Talisman, nuntă cu 10 perechi de nași. „Când am spus că ea e un înger nu m-ați crezut. Este omul care m-a ridicat când eram căzut”

Updated on septembrie 19, 2023 Clujeanul Alin Oprea, solistul trupei Talisman, a avut nunta weekendul trecut, alături de frumoasa lui mireasă, Medana. Cuplul a avut 10 perechi de nași și în jur de 500 de invitați, iar două cățelușe au avut rolul de domnișoare de onoare.

Medana Oprea a purtat două rochii albe de mireasă. Alin Oprea a avut și el două ținute: un costum turcoaz și un frac impecabil.

(Foto) Clujeanul Alin Oprea, solistul Talisman, nuntă cu 10 perechi de nași. „Când am spus că ea e un înger nu m-ați crezut. Este omul care m-a ridicat când eram căzut” 1 (Foto) Clujeanul Alin Oprea, solistul Talisman, nuntă cu 10 perechi de nași. „Când am spus că ea e un înger nu m-ați crezut. Este omul care m-a ridicat când eram căzut” 2

Binecuvântată cu cel mai minunat soț, cu cei mai iubitori copii, cu cele mai sublime nașe din univers și cu cei mai puternici nași. Mulțumim că existați în viața noastră”, a scris Medana Oprea pe Facebook.

După deschiderea petrecerii, Medana și-a impresionat până la lacrimi soțul cu o surpriză emoționantă. A cântat pentru prima oară, iar vocea ei i-a mers lui Alin drept în suflet.

(Foto) Clujeanul Alin Oprea, solistul Talisman, nuntă cu 10 perechi de nași. „Când am spus că ea e un înger nu m-ați crezut. Este omul care m-a ridicat când eram căzut” 3 (Foto) Clujeanul Alin Oprea, solistul Talisman, nuntă cu 10 perechi de nași. „Când am spus că ea e un înger nu m-ați crezut. Este omul care m-a ridicat când eram căzut” 4

Nu am crezut că ea cântă. Când am spus că ea e un înger nu m-ați crezut. Este omul care m-a ridicat când eram căzut. Este omul care mă surprinde în fiecare zi cu ceva”, a mărturisit Alin pentru PROTV.

„Este bărbatul ideal pentru mine”, a spus la rândul ei Medana.

Maria Dragomiroiu a dezvăluit cele mai frumoase momente de la nunta lui Alin Oprea și a Medanei

Îndrăgita interpretă de muzică populară a declarat pentru wowbiz că întreg evenimentul a fost organizat extrem de frumos. Deși inițial a plouat foarte puțin, moment ce le-a dat emoții nașilor și mirilor, totul a decurs conform planului și chiar mai bine decât se aștepta toată lumea.

“A fost foarte frumos pentru că au fost nași unul și unul, numai personalități. Ne-am simțit bine, am stat de vorbă, s-a cântat toată noaptea, s-a dansat și a fost frumos.

(Foto) Clujeanul Alin Oprea, solistul Talisman, nuntă cu 10 perechi de nași. „Când am spus că ea e un înger nu m-ați crezut. Este omul care m-a ridicat când eram căzut” 5

Pentru ei a fost foarte greu pentru că au respectat obiceiul și au făcut fotografii cu fiecare cuplu care venea.

Au dat și câteva picături de ploaie așa și am avut emoții, dar până la urmă a fost foarte frumos.

A fost un eveniment normal, așa românesc cum ne place nouă, cu lume multă, cu bucurie. Am socializat între noi, am cântat, am dansat, dar nu a apucat toată lumea să treacă la microfon pentru că am fost foarte mulți“, a mărturisit Maria Dragomiroiu, pentru WOWbiz.ro.

(Foto) Clujeanul Alin Oprea, solistul Talisman, nuntă cu 10 perechi de nași. „Când am spus că ea e un înger nu m-ați crezut. Este omul care m-a ridicat când eram căzut” 6 (Foto) Clujeanul Alin Oprea, solistul Talisman, nuntă cu 10 perechi de nași. „Când am spus că ea e un înger nu m-ați crezut. Este omul care m-a ridicat când eram căzut” 7

Ca sfaturi, Maria Dragomiroiu spune că ea și Bebe Mihu au preferat să nu vină cu sfaturi. Artista știe foarte bine că Alin Oprea și Medana trăiesc o poveste frumoasă de dragoste și sunt oameni maturi care se bucură de viața așa cum le place lor.

Am zis ca nașii să cânte mai spre dimineață, spre sfârșit, dar am obosit. A fost frumos. Ce sfaturi să le dau eu, ei știu ce trebuie să facă în viață pentru că ei sunt împreună de niște ani și acum au vrut să facă acest pas și în fața lui Dumnezeu și a fost un moment extrem de frumos pentru că sunt foarte frumoși amândoi, sufletește în primul rând”, a mai precizat Maria Dragomiroiu, pentru WOWbiz.ro.

“Se vedea clar că există acolo a iubire și o armonie grozavă și asta este ce au răspândit ei. Au fost momente frumoase când mireasa i-a cântat mirelui. A fost un moment frumos când i-a cântat mirele miresei în cadrul dansului mirilor.

Au fost câteva momente foarte frumoase și speciale, dar și emoționante. A fost frumos!“, a mai precizat Maria Dragomiroiu, pentru WOWbiz.ro.

error: Content is protected !!