Șofer din Cluj, superdrogat, prins de polițiștii din Brașov după ce a trecut pe roșu la un semafor

Updated on august 29, 2023 Un șofer din Cluj, superdrogat, a fost prins la Brașov de polițiști după ce a trecut pe culoarea roșie a semaforului. La testare a ieșit pozitiv la cocaină, cannabis și methamphetamină.

În data de 28 august, în cadrul unei acțiuni pe care polițiștii au organizat-o în scopul prevenirii accidentelor rutiere, polițiștii au observat un autovehicul al cărui conducător nu a respectat obligația de a opri la culoarea roșie a semaforului electric, instalat la intersecția cu o arteră intens circulată, din municipiul Brașov.

Șofer din Cluj, superdrogat, prins de polițiștii din Brașov după ce a trecut pe roșu la un semafor 1

Față de situația constatată, polițiștii au trecut la oprirea autovehiculului și la efectuarea unui control conducătorului auto, de 27 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

În timpul verificării documentelor polițiștii au observat o stare de agitație manifestată de către bărbat, astfel că au efectuat un test pentru determinarea consumului de substanțe interzise, test care a ieșit pozitiv pentru substanțele cocaină, cannabis și methamphetamină.

Polițiștii au întocmit dosar penal, urmând a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de <conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe>, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, potrivit Biz Brasov.

error: Content is protected !!