Dan Nistor (U Cluj): „Să marchezi 3 goluri acasă și să iei bătaie e inadmisibil pentru mine”

Updated on august 22, 2023 Dan Nistor este dezamăgit de faptul că Universitatea Cluj a marcat trei goluri și a primit patru, în meciul cu CFR Cluj.  La interviurile de după meci, fotbalistul „șepcilor roșii” a transmis că nu înțelege cum o formație care înscrie de trei ori poate să piardă, cu atât mai puțin cu cât a evoluat în fața propriilor suporteri.

Dan Nistor a reușit să marcheze în derby-ul Clujului, dar a ținut să menționeze că reușitele personale nu au valoare în meciurile în care echipa nu reușește să își adjudece victoria.

Dan Nistor (U Cluj): „Să marchezi 3 goluri acasă și să iei bătaie e inadmisibil pentru mine” 1

Din păcate, n-am putut să facem o bucurie suporterilor. Asta este. Trebuie să ridicăm capul din pământ. Să marchezi trei goluri acasă și să iei bătaie e inadmisibil pentru mine.

Trebuie să muncim mai mult la antrenament. La meciul următor trebuie să nu mai primim așa de multe goluri. (n.r. despre golul său) Este mai puțin important e ce fac eu dacă echipa mea nu câștigă”, a transmis Dan Nistor, la finalul meciului dintre U Cluj și CFR, conform Pro Sport.

Discursul lui Chipciu l-a scos din sărite pe Basarab Panduru. ”Eşti sigur că nu eşti antrenor?”

Alex Chipciu a răbufnit la finalul partidei cu CFR Cluj, pierdut de Universitatea, scor 3-4. Deşi discursul său a fost apreciat de mulţi iubitori ai fotbalului, Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu l-au taxat pe mijlocaşul ”Şepcilor roşii”, potrivit Orange Sport.

Invitaţi în cadrul emisiunii ”Minutul 91” de pe Orange Sport, Constantin Zotta, Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu au considerat că discursul fostului jucător de la FCSB a fost deplasat.

În opinia lui Basarab Panduru, Chipciu a greşit în momentul în care a declarat că ”l-a disperat pe Ianis Stoica să vină la U Cluj”, considerând că influenţat decizia tânărului atacant de a o părăsi pe FCSB.

Cosmescu: ”Tu eşti sigur că nu e antrenor secund?”

Panduru: ”E principal.”

Dan Udrea: Ce a spus în neregulă?

Panduru: ”Totul a fost în neregulă. <> Nu este în regulă. Ce treabă ai tu să terorizezi pe cineva? Mie nu mi se pare în regulă deloc.”

Constantin Zotta a intervenit şi a susţinut că mentalitatea lui Chipciu nu a fost cea corectă, în momentul în care căpitanul ”Şepcilor Roşii” a fost ”sigur că echipa sa va pierde”, după ce echipa lui Mandorlini a redus din diferenţă la una dintre ultimele faze ale primei reprize.

Zotta: ”El este căpitanul echipei, liderul echipei, iar când este un moment greu, toţi ceilalţi se uită la el. Când spui că la 2-1 că pierzi meciul, atunci nu mai eşti lider.”

În plus, Panduru a subliniat faptul că la Universitatea Cluj, unii jucători se implică prea mult în aspectele tehnico-tactice, devenind, practic, ”antrenori secunzi”.

Panduru:”După acel 4-3 de la Craiova nu a mai înnebunit, au înnebunit ăia de la Craiova. Mie mi se pare că sunt prea mulţi antrenori principali acolo. (n.r. la U Cluj) Toaţă lumea când vorbeşte, aşa suntem noi, am venit cu idei. Bă, păi asta este problema voastră, că voi aveţi idei şi ştiţi deja ce trebuie să faceţi. Aveţi un antrenor, puneţi mâna şi asculaţi-l!”

error: Content is protected !!